Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oleśka oddaj ten fotel - przekombinowany, Jasiek Ci w lecie sceny będzie robił z gorąca. W żadnym wypadku nie można samemu przedłużać pasów!!!! To nie jest bezpieczne, jedyna możliwość to wymiana pasów na dłuższe w autoryzowanym serwisie. Nie ryzykuj
Oleska a czy w innym foteliku jasiek tez sie darl? bo u nas Lilka w kazdym byla niezadowolona, ja wiem ze on jest najbardziej bezpieczny ze swej grupy ale obawiałam sie ze latem będzie histeria, a moze coś w przedziale 9-18? w recaro ok ale czasem tez sie wkurza
Oleśka, pokazujesz filmik, ok ma dużo testów, ale lenkaa dobrze pisze z tym przedłużaniem pasów..
Twoja decyzja, ja gdybym była na Twoim meijscu, to bym oddała i wzięła albo maxi-cosi 9-18, albo recaro young sport 9-36.
ale to już Wasza decyzja
a ten recaro young sport to ma notę 3 w testach :/ roemer king plus i maxi cosi tobi mają 4.
poza tym myślę że rozpiętość 9-36kg jest za duża. Z resztą moja szwagierka właśnie kupiła recaro ys i moja Nadia by się w nim utopiła - jest starsznie wielki
Ja mam roemera i jest super. Nadia jak zaśnie w czasie jazdy i śpi nawet powyżej 2 godzin to się nie poci, znaczy nie ma mokrych plecków. Tapicerka super się czyści - ostatnio nawet przetarłam jakieś zaklejone chrupki i biszkopty mokrą chusteczka z pampersa i po plamach ani śladu
marzena co ty gadasz?? jeśli young sport jest od 9 kg, to pasuje dziecku 9 kg, może koleżanka miała wyjętą tą wkładkę i dlatego uważasz, ze jest za wielki??
u mnie w grupie jak poszukasz, to jest Tomek w tym foteliku na foto i wcale za wielki nie jest, przecież tam wszystko można regulować..
my mamy recaro young sport i maxi cosi i jeśli mam porównać, to na chwile obecną maxi- cosi jest większy a przecież jest 9-18
Bardzo wam dziękuję dziewczynki za tę burzę mózgu) i opinie))
Musimy jeszcze z tym fotelikiem jechać w ndz na chrzciny. Wtedy będzie ostatnia szansa dla niego.
jak Jasiek wykaże choć drobne oznaki niezadowolenia w poniedziałek idziemy oddać, bo mamy na to 10 dni.
my mamy też recaro i zgadzam się z Tysią że jest wąski, teraz w wiosennej kurteczce ok ale w zimowcach było ciasnawo, mimo wszystko jest ok i napewno dziecko 9-10 miesięczne się w nim nie utopi