reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ostateczny wybor ;)

cybex_2011_12-1040012.jpg
Super bryka, też bym taki chciała ;-)

w swiecie dziecka jest wyprzedaz -20% na wszystkie wozki, callisto jest po 799zl a topaz po 639zl, nie wiem ile onyx ale na pewno jeszcze taniej.

:) po przeanalizowaniu mojego i twojego cybexa jestem zła że nie wzięłam callisto :P ale nie ma co płakać dla następnego dziecia go kupię :laugh2:
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

zobaczymy jak dlugo bedziemy go uzywac bo chodzi mi po glowie zeby go zostawic dla drugiego dziecka i dokupic tylko gondole. mieciutko jezdzi i ma lepsza amortyzacje niz nasze emu.

w swiecie dziecka jest wyprzedaz -20% na wszystkie wozki, callisto jest po 799zl a topaz po 639zl, nie wiem ile onyx ale na pewno jeszcze taniej.

zobaczymy jak dlugo bedziemy go uzywac bo chodzi mi po glowie zeby go zostawic dla drugiego dziecka i dokupic tylko gondole. mieciutko jezdzi i ma lepsza amortyzacje niz nasze emu.

też żałuje ze dałam się namówic na inny wózek niż chciałam!!! i to po raz kolejny ale i ostatni!!!!;P
następnym razem postwie na swoim:P

reklama

ciiii bo zaraz wystawie tego swojego topaza na allegro i kupię callisto...a później tylko gondolę się dokupi i już :P:P:P

tak na poważnie to dobry ten twój pomysł z tą gondolą ale nie wiem i nie widzę tego jak ten wózek po śniegu "pójdzie". Ja właśnie dlatego nie sprzedaję swojej mc mury żeby spacerówkę z pompowanymi kołami mieć na zimę...

edit.: a miałas folię przecideszczową w komplecie? bo ja nie i nie wiem czy zapomnieli mi dać czy faktycznie jej nie było :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry