reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
malina: ja oczywiscie polecam bardzo naszego i'coo pluto.. mega lekko się prowadzi.... fakt że z atani nie jest i cenowo nawet nie może konkurować z cybexem..;(

reklama
marzena wlasnie nic nie ma w zestawie poza wozkiem ;P folie dokupilam za 59zl, sporo zwazywszy na to ze wczesniej mielismy uniwersalna za 10zl ale przymierzylam i jest super wiec warto bylo. po 109zl sa okrycia na nozki i bardzo mozliwe ze na jesien kupimy bo ze spiworka chyba zrezygnujemy, poprzednia zime lena bez spiworka jezdzila i bylo ok, przykrywalismy ja tylko kocykiem i na to okrycie na nozki wlasnie. emu zostawiamy sobie jeszcze na najblizsza zime a potem sprzedajemy.

nataliak a ta folia i przykrycie to oryginalne cybexa czy jakieś uniwersalne też? :)

no i jak to jest - wózek do tanich nie należy a nawet folii nie dadzą :( są wózki o wiele tańsze, też dobre a mają folię i osłonkę na nóżki...

Ostatnia edycja:
jasne :) zrobie jutro foty jak folia wyglada. a okrycie na nozki wiem ze jest dostepne tylko w 4kolorach i nie ma fioletu. zastanawialam sie w ogole nad brazowym wozkiem bo widzialam na zywo te 2011 i sa sliczne, bardzo fajnie wygladaja na brazie aplikacje wyszywane turkusowa nitka. ale w calej warszawie nie bylo a fioletowy byl tylko jeden wiec decyzja byla szybka ;)

jasne :) zrobie jutro foty jak folia wyglada. a okrycie na nozki wiem ze jest dostepne tylko w 4kolorach i nie ma fioletu. zastanawialam sie w ogole nad brazowym wozkiem bo widzialam na zywo te 2011 i sa sliczne, bardzo fajnie wygladaja na brazie aplikacje wyszywane turkusowa nitka. ale w calej warszawie nie bylo a fioletowy byl tylko jeden wiec decyzja byla szybka ;)

super :) właśnie wyszperałam na stronie cybexa te przykrycia na nóżki i widziałam, że są tylko 4 kolory :( (czarny, brąz, czerwony i granatowy) Brązowy callisto też jest super. Ja na żywca widziałam tylko czarnego...
będe w piątek w DE to się zapytam w tym sklepie co kupowałam swojego topaza czy mają może inne kolory z zeszłorocznych kolekcji i ile kosztują :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry