Niby tak, ale tak czy siak jeśli nawet to pewbie taki wirus nie był bezpieczny dla zarodkaZdarzają się przypadki ze do zaplodnienia dochodzi szybko
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Nie mysl tak. Przeciez wszystko jest chronioneNiby tak, ale tak czy siak jeśli nawet to pewbie taki wirus nie był bezpieczny dla zarodkanie nastawiam się nawet nie mam żadnych objawów. Do okresu 8 dni.
A na objawy za wcześnie
kasienka862
Niby tak, ale tak czy siak jeśli nawet to pewbie taki wirus nie był bezpieczny dla zarodkanie nastawiam się nawet nie mam żadnych objawów. Do okresu 8 dni.
Trzeba byc dobrej mysli.. Teraz najwazniensze abyscie wydobrzeli..
Dziekuję! Tak właśnie na to skierowałam myśli. Po prostu mi tak przemknęło, ze to nie jest dobry czas... zreszta jak nigdy na chorobę.Trzeba byc dobrej mysli.. Teraz najwazniensze abyscie wydobrzeli..
Smerfetka94
Masz czas jeszczeA ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Dziś 27 dzień cyklu i niestety 1 krecha za 4-5 dni @ wiec pewnie nic z tego nie bedzie...
Smerfetka94
Dziewczyny a ja mam pomysl.
Moze utworzyc jeden post z naszymi nazwami profili, wrzucic kto ile cykli sie stara i kiedy malpiszon ma przyjsc...
Będzie fajnie czytelnie i podglad
Moze utworzyc jeden post z naszymi nazwami profili, wrzucic kto ile cykli sie stara i kiedy malpiszon ma przyjsc...
Będzie fajnie czytelnie i podglad
Karo witaj w klubie, ja po dzisiejszym teście też mam kiepski humor. I coś czuję że @ jednak przyjdzie, a też się w tym cyklu przyłożyliśmy.Nie no wątpię, 6-7 dni od owu, pewnie nie było jeszcze. Szkoda bo bardzo się staraliśmy w tym cyklu.
Ale wiesz co,4/5 dni do okresu to jeszcze dużo czasu. Ja pamietam w ciazy z synkiem dzień po planowanej miesiączce ledwo wyszła mi kreska w teście o czułości 10. Wiec się nie załamuj i poczekaj.Karo witaj w klubie, ja po dzisiejszym teście też mam kiepski humor. I coś czuję że @ jednak przyjdzie, a też się w tym cyklu przyłożyliśmy.
reklama
Dziś 25dc, cykle 27/28dni więc niby szanse są. Choć trochę zastanawia mnie dzisiejsze plamienie, bo w ubiegłym miesiącu też przyszło w 25dc trwało przez 26,27 a 28 dnia już @. Obawiam się że scenariusz się powtórzy :/Ale wiesz co,4/5 dni do okresu to jeszcze dużo czasu. Ja pamietam w ciazy z synkiem dzień po planowanej miesiączce ledwo wyszła mi kreska w teście o czułości 10. Wiec się nie załamuj i poczekaj.