reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zonqa, u mnie wiek 28 - dzieciaczki Asia - 6 lat i Adaś - 4 latka :)

Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie!
Ja to bym się chciała zacząć starać jak najszybciej, ale na razie praca mi nie pozwala (i moja i męża), poza tym, trochę nas tak zdeprymowały te dwa lata starania i nic..A dzieciaki niecierpliwe (po mamie), ciągle się pytają kiedy im 'stworzymy' rodzeństwo :D

Ciocia Klocia- ja też się wstrzymuję ze starankami bo biorę leki do maja 2013 ,a potem się zobaczy mam nadzieję ,że od razu będziemy mogli się postarać.Z pracą u nas ciężko M ma ja szukam mam nadzieję ,że coś znajdę do tego maja 2013 i odłożę trochę na dzieciaczka.To długo nie możecie się doczekać, a brałaś jakieś wspomagacze?Może to być związane ze schorzeniami tarczycy lub wysoką prolaktyną.

Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata, starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
Karola1917

Idę sprzątać jutro logopeda przychodzi przed 10 więc rano będzie szaleństwo

Czesc dopiero znalazlam chwile na kompa,dzisiaj bylam troche zalatana ,a niedlugo musze wyjsc po dzieci :tak:

Ciocia_klocia fajnie ze dolaczylas,widze ze jestes z Warszawy a to moje rodzinne miasto...jesli mozna wiedziec w ktorej dzielnicy mieszkasz ?

Zonqa ,Kobietka witajcie babeczki ;-)

Joweg super ze sie odezwalas,co do pracy to nie zazdroszcze jak narazie pasuje mi siedzenie z dziecmi w domu :-p

Kobietka22, nie brałam żadnych, bo moja ginekolog stwierdziła, że wszystko ze mną w porządku, ale coraz bardziej się zastanawiam nad wypróbowaniem jakiś. To dziwne, bo z poprzednimi ciążami nie mieliśmy problemu. :confused:

edyta01, podobnie jak i moje! :) Generalnie jestem z Saskiej Kępy, ale obecnie mieszkamy z mężem na Śródmieściu. A Ty mieszkasz ciągle w stolicy czy wywiało Cię gdzieś z rodzinnej Warszawy? :)

reklama
Zonqa bardzo bede Ci wdzieczna,bo tu do logopedy dostac sie to jakas masakra na kolkach :szok:
Ja powinna szykowac sie do wyjscia a siedze i przegladam forum :-D dobra mykam po dzieciaki jak wroce to popisze troche wiecej,mam dzisiaj zupke na obiad to szybko ja podgrzeje i bede miala chwilke dla siebie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry