reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie już zupa ogórkowa prawie gotowa, zakupy zrobione zaraz wstawiam pranie i biorę się za porządki przed kolędą.

Witaj Trojan. Widzieć szczęśliwe dziecko całe w śniegu bezcenne:-D

reklama
edytko- no ja bym chciała córeczkę żeby ubierać ją w te sukieneczki i kitki robić. tak nas chyba wychowano że córki dla nas to takie duże lalki bobasy :-D my narazie musimy się wstrzymać bo warunki mieszkaniowe nie pozwalają nam na posiadanie maluszka. Mieszkamy w bloku 2 pokoje kuchnia łazienka ale właśnie szukamy jakiegoś domku na wsi. Chcę żeby moje dziecko było zdrowo chowane wiesz kurki świnki i te sprawy. Mówisz że kolejny chłopak nie byłby rozczarowaniem? a ile potomstwa planujesz? 4- 5? i jak sie mieszka za granicą bo widzę że w Angli mieszkasz taniej niż w Polsce?

no i ci nie odpowiedziałam na dzień dzisiejszy staranka zaczynamy w maju ale ja bym zaczeła już dziś:-D z resztą u nas ta decyzja o staraniach często się zmienia

Jord to u Was takie zaspy ze ciezko wozkiem przejechac ?:szok:

Zonqa powiadasz ,ze dzisiaj u Was ogorkowa...ja mam rosol a na drugie dzieci chca zapiekanki wiec im zrobie :-p

Trojan my na czworeczce zakonczymy,ze wzgledu na cc,no a w Anglii zycie porownywalne do zycia w PL chyba, jesli chodzi o ceny to nie za bardzo sie orientuje bo w Pl ostatni raz bylam ponad 3 lata temu :tak:ale napewno latwiej sie tu zyje...

Ja uciekam bede pozniej papa

Trojan nie narzekaj. My mieszkamy w domu u moich rodziców mamy do swojej dyspozycji pokój 30m[SUP]2[/SUP],który jest salonem i sypialnią naszą i małego, jadalnie i kuchnie. Mamy jedno dziecko i chcemy drugiego. A ty masz swoje kąty do których nikt Ci się nie wtrąca więc nie narzekajcie i bierzcie się do roboty ;-) bo szkoda czasu:tak:

Będę później, buziaki

Trojan wciągam Cię na naszą listę staraczkową

Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata, starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
Karola1917

Ostatnia edycja:
Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata, starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
Karola1917

Rosolek zjedzony,zapiekanki w piekarniku a ja z kawusia weszlam popisac,tylko cos czuje ,ze bede musiala przewinac malego :-D do tego katarek sie pokazal,mam nadzieje ze szybko mu minie :dry:

Zonqa dobrze ze nam liste uzupelniasz,wychodzi na to ze na chwile obecna staraczek jest tylko 3 ,ale to niedlugo sie zmieni bo za nami juz polowa stycznia :cool2:

Uzupełniam, uzupełniam. Czas starań masowych co raz bliżej zwłaszcza dla mnie:szok:

My już po kolędzie, mąż nie długo z pracy wraca, młody siedzi z Natalą i się bawią. Póki co u mnie spokój i cisza.

Trojan- tak my jedne bezdzietne:tak:, ale niebawem to się zmieni u Ciebie w maju ,a u mnie też w maju ale 2013 , muszę poczekać bo biorę leki ,przy których nie wolno zachodzić w ciążę.
Ja i M odwieźliśmy już teściową i byliśmy po drodze u mojej siostry tej która ma 3 maluszków fajnie było pobawiłam się z chłopakami i mamy zaproszenie na weekend.
Co do mojej diety głodna jestem jak diabli ,ale się trzymam i nie podjadam między posiłkami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry