Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Diablica to nie była kwestia naszego wyboru lecz wskazań lekarzy. A mały potrafił wejść do gabinetu śpiąc i w takim samym stanie z niego wyjść. A poza tym uważam że liczba kłóć nie świadczy od lepszej jakości szczepionki.
zonga- ja nie twierdze ze to był wasz wybór. Sama napisałaś ze nie mógł brać skojarzonych. tu nie chodzi o jakość szczepionek przynajmniej nie dla mnie a o liczbe wkłuć. to masz syna twardziela jak potrafił przespać kłucie.
Jord- zaraz kopne cie w tyłek nic o siebie nie dbasz żeby przez 2 dni nic nie pić praktycznie? Dobrze że z Łucją lepiej. tak trzymać
Dziewczyny ja mam do Was pytanie czy wy jakoś przygotowujecie swoje dzieci do przyjścia nowego członka rodziny??
Ja staram się nie brać małego na ręce i go nosić co czasami jest trudne, uczę go chodzenia na bardzo długie spacer na nóżkach i tego by uważał na brzuszek mamy;-)