reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Paulinka109 witamy witamy. Gdzie byłaś jak Cię nie bylo?

Kobieta ja też nie lubię styp. W listopadzie umarł mój chrzestny a stypa byla na 150 osób, normalnie wielkie wesele. Na koniec dla takiej najbliższej rodziny nawet wódka sie znalazła.

JusK przedewszystkim nie powinni Cię zmuszać. Każdy powinnien mieć czas by w spokoju przeżyć straty

Dziewczynki już za chwilę już za moment zaczniecie sie starac o dzidzi. Już nie mogę sie doczekać tej radości z waszych dwóch grubych kreseczek czekania za wynikami testów. Oj bedzie sie działo.

Paulinka- witaj fajnie,że jesteś:-)
no ja tak jak Bunny nie mogę się doczekać tych wszystkich emocji testów itd ,a to już tak niedługo:tak:
Bunny- no to faktycznie spore było to przyjęcie tutaj było uszykowane na 70 osób tak na oko.

kobietko wiec i ja zaliczam się do grona osób nielubiacych styp. Po samym pogrzebie jestem zazwyczaj tak wypompowana z emocji że siedzenie na stypie jest istną meczarnią, zerkam tylko na zegarek ile jeszcze...
bunny ahhh duzo by gadać... Mieliśmy spore zawirowania bankowo-sądowe i pochłaniało to max naszego czasu i uwagi. Na szczęście powoli się wszystko wyjaśnia i zmierzamy ku dobremu końcowi, dlatego tez i powróciłam do Was :)
diablico tak u nas nic się nie zmieniło. Nadal planujemy nasze kolejne maleństwo na 2013

A wczoraj odwiedziła mnie siostra. No i tak siedząc przy kawce i ciachu ni z tąd ni owąd wyciaga mi zdjęcie usg... Jest w ciąży!! :D Aż się popłakałam z radości bo starali się od lipca no i w końcu im się udało :) Aktualnie zażera się jabłkami i mandarynkami i mówi że czuje ze to będzie chłopiec, zobaczymy :)

Paulinka dobrze ze już jesteś z nami no i ze problemy powoli odchodzą w dal.
Gratki dla siostry wiem jak to jest czekać długo na fasolke o aniołka mojego staraliśmy sie 7 miesięcy.
A co tam u Dawidka słychać ? Opowiedz nam trochę o nim.

jord :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: eh nie gadaj, wstyd mi ze tak zniknełam i nic nie napisałam... PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKIE NAJMOCNIEJ :*:*:* Też się cieszę ze kolejny dzieciaczek w rodzinie. Dawid ma już 4 kuzynki, za jakiś tydzień urodzi się pierwszy kuzyn więc i liczymy na kolejnego, muszą podgonić cos te chłopaki :D Mówisz ze u Was już bunt się zaczął... Ja chyba już zaczynam dostrzegać pewne objawy: gdy się zezłosci tupie nóżkami w miejscu i w gorszych przypadkach rzuca wszystkim co znajdzie wokół siebie. Czytam książkę "Język dwulatka" jest prześwietna :)

bunny obiecuję, ze teraz już będę Was męczyć codziennie :D A Dawiduś zdrowy i wesoły. Jakiś czas temu przeszedł jelitówkę MASAKRA. Długo dochodził do siebie i na szczęście wszystko juz jest dobrze. Ma dokładnie 86cm (mierzę go zaznaczajac mazaczkiem przy futrynie drzwiowej :D) i 14kg. Mamy już 11 ząbków i szykują sie kolejne. No i cóż, mój syn jak dla każdej mamy jest najcudowniejszy, najkochańszy, najsłodszy, najgrzeczniejszy (eeekkkhhhmmm tu bywa róznie) ;-) Kilka razy zdarzyła nam się kupka do nocniczka aż głupio się przyznac ale pierwszą uwieczniłam aparatem :D No i siku przed prawie kazdym kąpaniem (sadzam go zanim usłyszy wodę, w przeciwnym razie mamy potop). Doooobra kończe już bo nie będe miała o czym później pisać :-D

Ja rocznikowo 25 latek. Dawid urodzony 28.10.2010. Staranka luty/marzec 2013, a jak życie pomyślnie się ułoży to wcześniej :-)

hej...jestem na chwile ale zaraz lece spac....odzywaczajamy sie od nocnego podjadania cycucha i młoda czesto sie budzi co za tym idzie ja nie dosypiam....
Jordzik- nie łatwo jest zrobić dziecku zdjecie pierwszego zęba.....a zdjęcie pierwszej nocnikowej kupy hehe nie wiem czy w albumie wyglądało by ciekawie...pewnie każdy pytałby sie co to?
paulinka- my dzieci w podobnym wieku mamy....ale moja jeszcze nocnika nie zna....chyba musimy coś z tym zrobić.
No i 14kg to imponujacy wynik. moje dziecie też sie burzy...jak sie coś nie podoba.

reklama
Nasze sukcesy:
Bunny86- termin porodu: 01.09.2012
Karola- 27 lat, syn 2 latka, termin porodu 10.09.2012

Nasze starania- trzymamy &&

Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej się da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 10.2009, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 28 lat, córka 05.2010, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Diablica3010- 27 lat, córka 2010, starania maj 2012
Kamea- 28 lat, syn 2 lata, starania czerwiec 2012
Jagisia- 27 lat, syn 15 miesięcy, starania wakacje 2012
JustkK- 28 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Paulinka109- 25 lat, syn 10.2010, starania luty/marzec 2013
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Paulina.oo- 19 lat, starania wakacje 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat, starania w planach

???
Wisieńka

Paulina witaj.

Dziewczyny jestem bardzo dumna z syna bo przez cały wczorajszy dzień ładnie wołał i robił siku i kupę na nocnik. Dwa razy zdarzyło mu się trochę popuścić ale to pikuś normalnie usmiech nie schodzi mi z buzi:happy::happy::happy:

Jord ja też czasam tracę cierpliwość zwłaszcza jak coś sobie wymyśli np ostatnio ubzdurał sobe że poduszki w naszym łóżko leżą nie na tych miejscach co potrzeba i płacz przez 40 minut że to nie tak powinno być mimo, że jak zmienialiśmy to i tak było żle:eek: więc trzeba czasem olać zachowanie dziecka i dac mu się wypłakać:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry