reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejka!
Dziewczyny jestem padnięta dwa ostatnie dni byly koszmarne moje dziecko dało mi tak popalić że opadłam z sił dziś już tfu tfu lepiej!Nawet już mi po głowie chodzily mysli żeby pozostać tylko z jednym dzieckiem ale to byly na szczęście tylko takie tam myśli!
A do tego odchudzanie poszło się bujać dziewczyny help!

gosiula co z odchudzaniem jest nie tak? Jakaś konkretna dieta? Skoro waga poszła w górę coś musiało pojść nie tak...

U nas od kilku dni wspaniała pogoda, spędzamy z małym jak najwięcej czasu na dworze więc mało mnie tutaj. Dzisiaj też poczyniłam spore babskie zakupy więc możecie wiedzieć jaki mam wyśmienity humor :-D

Witam chciałabym do was dołączyć. Mam 27 lat i 15 miesięcznego synka Kamila od maja mam zamiar zacząć starania o drugą kruszynkę tak żeby między dzieciaczkami były 2 lata różnicy. Mam nadzieję że przymniecie mnie do swojej grupy.
hej witaj ;-) super że już od maja zaczynacie ja czekam do 28 czerwca - od urodzin zaczne szaleć ;-)

No właśnie zauważyłam to zanim napisałam i się ucieszyłam, że taki zbieg okoliczności. Też już próbowałam męża namówić, ale się nie dał. W sumie dobrze, bo by był dzidziuś styczniowy, a my to tak chcemy marzec/kwiecień/maj.Czasem aż się boję jak sobie poradzę z dwójką rozrabiaków, bo przy jednym nie raz mi nerwy puszczają, ale chciałabym, żeby Dawidek miał rodzeństwo jak najszybciej. Ja i mąż jesteśmy najmłodsi z rodzeństwa i to dużo młodsi i jakoś niespecjalnie to wspominamy - i ze mną i z nim nie chcieli się bawić i czuliśmy się samotni. Nie chcę, żeby mój synek tak miał, a jeśli nie teraz, to dopiero za jakieś 5 lat moglibyśmy sobie pozwolić na dziecko, a to już za dużo.
no ja tez chcem mieć dziecko z wiosny albo lata - mam nadzieje że sie wyrobie bo ostatnio 6 cykli mi to zajeło ale coś czytałam że z drugim ponoć szybciej idzie - mam nadzieje ;-)
witam was
dawno tu nie pisałam z wami...
Pozdrawiam serdecznie... u mnie na daniach ma być @ ale mam nadzieje że jednak nie ;)
hej ;-) kciuki żeby @ nie przylazła

hejka!
Dziewczyny jestem padnięta dwa ostatnie dni byly koszmarne moje dziecko dało mi tak popalić że opadłam z sił dziś już tfu tfu lepiej!Nawet już mi po głowie chodzily mysli żeby pozostać tylko z jednym dzieckiem ale to byly na szczęście tylko takie tam myśli!
A do tego odchudzanie poszło się bujać dziewczyny help!
hej kochana ja tez sobie na ten długi weekend odpuściłam djete choć starałam sie nie jeść za dużo waga nie nie spadła oczywiscie ale najważniejsze że nie wzrosła - w sumie myślałam ze gorzej bedzie ;-)
spoko odnajdziesz w sobie siłe i znów stawisz czoła wadze - ja tak mam czasem sobie odpuszczam a potem znów do dzieła ;-)

a u mnie @ zawitała - znów sie zaczyna skracanie cykli ;-( 24 dni miałam zobaczymy jaki bedzie nastepny no i po woli odstawiam małego od cyca rano juz nie ciagnie i wczoraj pierwszy raz nie ciągnoł na noc - ale w nocy to z 5 razy wstawałam no nic zobaczymy jak dziś nam pójdzie ;-)

Dobry wieczór!

Wybaczie nieobecność, ale przez ostatni tydzień malowaliśmy nasz domek i generalnie masę roboty mieliśmy wokół domu - dosłownie padam na twarz ze zmęczenia! :nerd::baffled: Dużo już zrobione, ale teraz przed nami rozbiorka starej i budowa nowej werandy... :nerd::nerd::nerd:

A co u Was?

Kinga - co u Ciebie, kochana?

Miłego wieczorku!

hej u nas druga nocka bez zasypiania przy cycu ;-) w nocy ciągnoł ale tylko 2 razy ;-) więc jest dobrze pokarmie go jeszcze z tydzień w nocy i znów zaczne kolejną eliminacje karmienia - ale z tym w nocy chyba będzie gorzej no nic pożyjemy zobaczymy ;-)

Mary no to widze że pracowicie u Was było i będzie ;-)

hej!
Dziewczyny nadal brak diety, ale o chyba przez to, że okresu oczekuję znowu się opóźnia i przez to mój organizm szaleje.
jak już dostanę i mi sie skończy to zaczynamy działać tak na luzie bez stresu i mam nadzieję ,że się uda.
Kinga 85- trzymam kciuki
Maryla za ciebie też!
Dobrej nocki moja już śpi mąż w pracy a ja zaraz za naukę się biorę zachciało się starej babie podyplomówki!

reklama
Witam dziewczyny.
Pewnie wiekszośc mnie niestety nie zna ale może jeszcze któraś pamieta. Ogłaszam swój wielki come back i obiecuję solennie codziennie wieczorkiem wpadac na moment. Fakt u mnie duzo obowiązków i praca mnie tez wykańcza ale muszę wrócić do mojego bb bo czas staranek się zbliża)))Nie nadrabiam bo nie ma szans na to po prostu zaczynam pisać. Buziam wsztystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry