reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie :) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ;)
Planuje dzidziusia na 2013 rok, w lipcu zaczynamy staranka :)
Już się nie mogę doczekać, ale też jestem pełna obaw i momentami dopada mnie przerażenie :P
Nawet imię dla dziewczynki już mamy ;) :P

reklama
hej :) jestem dziś po usg..maluszek ma 2,1 cm :) wszystko jest dobrze, tylko niepokoją mnie te ciągnięcia w podbrzuszu, lekarz kazał mi się oszczędzać...ale jestem szczęśliwa, że serduszko pięknie bije i jest ok:) mój mały ma w czwartek zabieg usunięcia trzeciego migdałka i posiedzi ze mną w domu do końca maja, bo ja już jestem przez te ciągnięcia i wyniki krwi na L4.. buziunki i będę się odzywać:)

hej!
Dziewczyny nadal brak diety, ale o chyba przez to, że okresu oczekuję znowu się opóźnia i przez to mój organizm szaleje.
jak już dostanę i mi sie skończy to zaczynamy działać tak na luzie bez stresu i mam nadzieję ,że się uda.
Kinga 85- trzymam kciuki
Maryla za ciebie też!
Dobrej nocki moja już śpi mąż w pracy a ja zaraz za naukę się biorę zachciało się starej babie podyplomówki!
hej spokojnie ja tez diety sie już raczej nie trzymam - nie nadaje sie na takie jedzenie przepisowe ale staram sie mniej więcej jej przestrzegać i nie jeść wieczorami - bo to mój największy grzech
także spoko dasz rade na spokojnie ;-)

Witam dziewczyny.
Pewnie wiekszośc mnie niestety nie zna ale może jeszcze któraś pamieta. Ogłaszam swój wielki come back i obiecuję solennie codziennie wieczorkiem wpadac na moment. Fakt u mnie duzo obowiązków i praca mnie tez wykańcza ale muszę wrócić do mojego bb bo czas staranek się zbliża)))Nie nadrabiam bo nie ma szans na to po prostu zaczynam pisać. Buziam wsztystkie
hej ;-) kupe lat ;-) widze ze znów razem stajemy do boju ;-) ja zaczynam od końca czerwca a Ty już zaczełaś ?? super że znów sie spotykamy ;-)
Witajcie :) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona ;)
Planuje dzidziusia na 2013 rok, w lipcu zaczynamy staranka :)
Już się nie mogę doczekać, ale też jestem pełna obaw i momentami dopada mnie przerażenie :P
Nawet imię dla dziewczynki już mamy ;) :P
hej to pewno będziemy razem testować bo ja zaczynam od 28 czerwca wiec tak naprawde w lipcu dopiero według cyklu bedą staranka ;-) obyśmy nie musiały długo czekac ;-)

hej :) jestem dziś po usg..maluszek ma 2,1 cm :) wszystko jest dobrze, tylko niepokoją mnie te ciągnięcia w podbrzuszu, lekarz kazał mi się oszczędzać...ale jestem szczęśliwa, że serduszko pięknie bije i jest ok:) mój mały ma w czwartek zabieg usunięcia trzeciego migdałka i posiedzi ze mną w domu do końca maja, bo ja już jestem przez te ciągnięcia i wyniki krwi na L4.. buziunki i będę się odzywać:)
super że malutka - nie wiem czemu mi sie tak napisało (moze akurat Ci przepowiedziałam) zdrowa ;-) serduszko ładnie bije i jest pięknie a jak poleżysz to stopniowo bedzie ciągnąć coraz mniej pewno cos za dużo pracowałaś i fajnie że będziesz miała towarzystwo choc wycinanie migdała to nic miłego

a ja sobie wczoraj wymyśliłam ze chciała bym Małgosie

Hej hej dziewczynki!

Kinga - co u Ciebie?

Maryla - noooo, strasznie dużo roboty mamy, ale chcemy mieć wszystko cacy i po swojemu, to musimy przecierpieć... :eek::cool: Na szczęście dom już pomalowany, teraz nowa weranda w kolejce. ;-) Jak tam synek się miewa?

Wisieńka - heeeeeeeeeeej! No, to będziemy znów starać się razem! :-) Kiedy zaczynacie?

Kasiaip83 - super, gratuluję!

Nukati - witaj i powodzenia w starankach!

Moja malutka już w łóżeczku, ale jak zwykle gada do przytulanki zamiast spać. :-D Ufff, mam nadzieję, ze zaraz zaśnie, ale już pogaduchy od 1 h... :-D:szok:

Miłego wieczorku! Ja dziś sama, mój M. w delegacji do jutra wieczór... Ehhh... Do tego @ i humor nie tego...

Hej Dziewczynki...mogę się przyłączyć??
Z męzulem staramy się o dzidzi od prawie roku..choc ja już mam wrazenie ze staramy sie od zawsze....a że już się łapię na 2013 rok to uznałam ze to jest wątek dla mnie:)
W swojej starankowej histroii mimo ze krotkiej juz mam troszke kart zapisanych..:
-stymulacja owulacji CLO
-bromek na zbicie prolaktyny-gorna granica normy
-duphaston--na wyregulowanie cykli
-badanie nasienia męża--pierwsze bardzo ze, kolejne juz lepsze i teraz jest juz dobrze
-no i laparoskopia--ktora przeszlam 24.04, dopiero jestem po sciagnieciu szwów, i czekam na pierwszą @..podczas laparo okazalo się ze oba jajowody niedrożne, ale zostaly udrożnione, wiec nic tylko się teraz starac:):):

Marylka86 fajnie by było gdyby twoje słowa okazały się prorocze bardzo chciałabym córunię :) ale najważniejsze to zdrowe :)

lkasia
powodzonka, teraz na pewno się Wam uda skoro już wszystko jest wyregulowane to nie ma bata!!:) powodzenia kochana!
miłego wieczorku wszystkim!!!!!

OMAJGOT Marylko Marry ech kochane znowu razem, hehe. Ja tu się zapisałąm jakiś czas temu ale potem praca i obowiązki dały mi popalić. Cóz wiecie jaka jest ta moja praca......My staramy się od Lipca? A wy???
kasiaip wielkie gratulacje:-)
Lkasia powodzenia&&&&&&I witaj w boju))))
Nukati witaj
A ja oczywiście cały dzień w biegu. I kiedy ja mam zajść w ciaże, hę??? Oczywiście to żart. Mam @ no i musimy czekac do Lipca.Mam nadzieję, ze potem będzie zielone światło)))

Marylka86 fajnie by było gdyby twoje słowa okazały się prorocze bardzo chciałabym córunię :) ale najważniejsze to zdrowe :)

lkasia
powodzonka, teraz na pewno się Wam uda skoro już wszystko jest wyregulowane to nie ma bata!!:) powodzenia kochana!
miłego wieczorku wszystkim!!!!!
w takim razie obym była prorokiem ;-) wiadomo najważniejsze zeby zdrowe

Mary pewno czasem trzeba troche pocharować ale potem jaka satysfakcja jak jest miło i pięknie i tak jak sie lubi - jakos tak inaczej sie żyje ;-) no a pogadanki - widocznie miała mu coś ważnego do opowiedzenia co nie mogło czekac do nastepnego dnia a swoja drogą fajnie że tak sama sie sobą zajmuje mój tam w lóżeczku z zabawkami posiedzi ale żeby gadać z miesiem co to to nie ;-)

Wisienka no my zamierzamy zacząć od końca czerwca - ale tak naprawde to od lipca własnie - choc nie wiem jak to będzie bo K wczoraj stracił robote no i zobaczymy jak nic nie znajdzie do tego czasu to nie wiem czy nie zbastujemy a jak znajdzie to działamy ;-)

lkasia no to teraz już mam nadzieje że szybko zafasolkujesz a my zaraz za Tobą ;-)

reklama
No u mnie dzisiaj @ przylazła....pierwsza po laparo....w 24dc....troszke za wcześnie...nie spodziewałam się jej dzisiaj....zaraz idę do mojej ginki i zobaczymy co powie....i czy dalej mam brać bromka, bo o nim w tym cyklu zapomniałam...no ale to cykl z laparo.....

Ogólnie chyba dzisiaj mam lekkiego doła....wydaje mi się ze o to dziecko staramy się od zawsze...i ze to stało się sensem zycia....oczywiscie dziecko jest sensem zycia...ale ja już chyba mam pomału dość...:(taki dzisiaj nastrój:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry