Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej spokojnie ja tez diety sie już raczej nie trzymam - nie nadaje sie na takie jedzenie przepisowe ale staram sie mniej więcej jej przestrzegać i nie jeść wieczorami - bo to mój największy grzechhej!
Dziewczyny nadal brak diety, ale o chyba przez to, że okresu oczekuję znowu się opóźnia i przez to mój organizm szaleje.
jak już dostanę i mi sie skończy to zaczynamy działać tak na luzie bez stresu i mam nadzieję ,że się uda.
Kinga 85- trzymam kciuki
Maryla za ciebie też!
Dobrej nocki moja już śpi mąż w pracy a ja zaraz za naukę się biorę zachciało się starej babie podyplomówki!
hej ;-) kupe lat ;-) widze ze znów razem stajemy do boju ;-) ja zaczynam od końca czerwca a Ty już zaczełaś ?? super że znów sie spotykamy ;-)Witam dziewczyny.
Pewnie wiekszośc mnie niestety nie zna ale może jeszcze któraś pamieta. Ogłaszam swój wielki come back i obiecuję solennie codziennie wieczorkiem wpadac na moment. Fakt u mnie duzo obowiązków i praca mnie tez wykańcza ale muszę wrócić do mojego bb bo czas staranek się zbliża)))Nie nadrabiam bo nie ma szans na to po prostu zaczynam pisać. Buziam wsztystkie
hej to pewno będziemy razem testować bo ja zaczynam od 28 czerwca wiec tak naprawde w lipcu dopiero według cyklu bedą staranka ;-) obyśmy nie musiały długo czekac ;-)WitajcieMam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona
Planuje dzidziusia na 2013 rok, w lipcu zaczynamy staranka
Już się nie mogę doczekać, ale też jestem pełna obaw i momentami dopada mnie przerażenie![]()
Nawet imię dla dziewczynki już mamy![]()
![]()
super że malutka - nie wiem czemu mi sie tak napisało (moze akurat Ci przepowiedziałam) zdrowa ;-) serduszko ładnie bije i jest pięknie a jak poleżysz to stopniowo bedzie ciągnąć coraz mniej pewno cos za dużo pracowałaś i fajnie że będziesz miała towarzystwo choc wycinanie migdała to nic miłegohejjestem dziś po usg..maluszek ma 2,1 cm
wszystko jest dobrze, tylko niepokoją mnie te ciągnięcia w podbrzuszu, lekarz kazał mi się oszczędzać...ale jestem szczęśliwa, że serduszko pięknie bije i jest ok
mój mały ma w czwartek zabieg usunięcia trzeciego migdałka i posiedzi ze mną w domu do końca maja, bo ja już jestem przez te ciągnięcia i wyniki krwi na L4.. buziunki i będę się odzywać
![]()

Na szczęście dom już pomalowany, teraz nowa weranda w kolejce. ;-) Jak tam synek się miewa?
Ufff, mam nadzieję, ze zaraz zaśnie, ale już pogaduchy od 1 h... 

w takim razie obym była prorokiem ;-) wiadomo najważniejsze zeby zdroweMarylka86 fajnie by było gdyby twoje słowa okazały się prorocze bardzo chciałabym córunięale najważniejsze to zdrowe
![]()
lkasia powodzonka, teraz na pewno się Wam uda skoro już wszystko jest wyregulowane to nie ma bata!!powodzenia kochana!
miłego wieczorku wszystkim!!!!!