reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej:) dawno mnie tu nie było, ale obiecałam, że napiszę jak będę po usg - serduszko mocno bije!!! tylko ciąża młodsza o ok 5 dni.. czy to normalne? lekarz powiedział tylko,że to zdrowa ciąża ..miała tak któraś z was? potrzebuję pocieszenia, bo się zaczęłam martwić..

Witam:) ja w sumie do was zaglądnęłam "okazjonalnie" ale chciałam odpowiedzieć Kasi ,że nie ma powodu do niepokoju moje maleństwo do 11 tyg było według usg młodsze o tydzień ,a teraz jestem w 16 tyg. i usg pokazuje ,że jest większe o 3 dni :) więc nie ma powodu do niepokoju .
Pozdrawiam:)

hej:) dawno mnie tu nie było, ale obiecałam, że napiszę jak będę po usg - serduszko mocno bije!!! tylko ciąża młodsza o ok 5 dni.. czy to normalne? lekarz powiedział tylko,że to zdrowa ciąża ..miała tak któraś z was? potrzebuję pocieszenia, bo się zaczęłam martwić..
spokojnie nie martw się mi tez lekaż raz mówił ze ciąża młodsza wiesz albo owulka była w innym dniu albo coś źle zmierzył i dlatego tak najważniejsze ze wszystko ok tym terminem sie tak nie przejmuj co do dnia nigdy nie wyliczysz ;-)
Stuku puku!
Czy mogę do Was dołączyć? Jestem Marta. Mam 10 miesięcznego (prawie) Dawidka i za jakieś 2 miesiące planujemy starać się dorobić mu braciszka. Chciałabym, żeby urodził się na wiosnę.
witaj i zapraszam do klikania ;-)
widze że jesteśmy w podobnej sytuacji mój syn ma 11 m-cy i też zaczynamy starania za 2 m-ce ;-) ale już sie nie moge doczekac normalnie tylko kombinuje jak tu męża bez gumy dorwać ale chcemy na wiosne a teraz jakby co to jeszcze za wcześnie troszke ;-) - z powodów organizacyjnych było by mi lepiej na wiosne ;-)

Witam chciałabym do was dołączyć. Mam 27 lat i 15 miesięcznego synka Kamila od maja mam zamiar zacząć starania o drugą kruszynkę tak żeby między dzieciaczkami były 2 lata różnicy. Mam nadzieję że przymniecie mnie do swojej grupy.

Witam!
Wencia śpi wyszalała się na dworku i padła!
Ja czekam na okres i zaczynamy dzialać bo ostatnio 5 miesięcy nam zeszło więc teraz żeby nie stresować się wolę wcześniej zacząć a też chcę na wiosnę!

hej hej:) dzięki za pocieszenie kochane jesteście!!! teraz z niecierpliwością czekam na 28 maja ma szczegółowe usg...
Podziwiam wszystkie dziewczyny, które tak szybko się zdecydowały na drugie, ja nie miałam odwagi i wiem,że mogliśmy choć rok wcześniej próbować...ale dziś ładny dzień był, mój mały też się wyszalał!:)
buziaki na noc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry