maryla86
Fanka BB :)
Kinga witaj bo jeszcze sie z Tobą nie witałam ;-)
Mary ja tez za Ciebie trzymam kciuki ;-)
Gosiula mi tez sie Nina bardziej podoba
Jordgubbe ja tez nie wyobrażam sobie takiego karmienia jak mały skończy roczek to bedę kombinować z odstawieniem a Ty kiedy odstawiłaś ??
a ja jeszcze nie myślałam nad imieniem ale nie mam pojęcia ani na dziewczynke a nie na chłopca - zresztą mi sie jakoś ciezko zdecydowac w takich sprawach dla syna mąż wybrał imie ;-)
Mary ja tez za Ciebie trzymam kciuki ;-)
Gosiula mi tez sie Nina bardziej podoba
Jordgubbe ja tez nie wyobrażam sobie takiego karmienia jak mały skończy roczek to bedę kombinować z odstawieniem a Ty kiedy odstawiłaś ??
a ja jeszcze nie myślałam nad imieniem ale nie mam pojęcia ani na dziewczynke a nie na chłopca - zresztą mi sie jakoś ciezko zdecydowac w takich sprawach dla syna mąż wybrał imie ;-)
Pewnie zagada fryzjęrkę na amen
:-(
ale to dlatego że miałam męża na zwolnieniu i chcieliśmy spędzić trochę czasu razem;-)
do tego tsh ponad 10 no i jakiś guz w prawej piersi niby nic groźnego no ale do onkologa muszę się wybrać :-( no ale teraz ostro biorę się za siebie bo już nie mogę się doczekać drugiej dzidzi tym bardziej że moja psiapsióła dziś robiła test i ujrzała piękne dwie kreseczki a ja jeszcze bardziej się nakręciłam ;-)
) i dziecko wyło "mama ma am, mama da am". I w końcu jej dałam to mleko - matko! Cóż za ulga to była dla nas obu