maryla86
Fanka BB :)
;-) ja mam do tego imieniny 27 czerwca- lipa troche bo jeden prezent ale co tam ;-)Maryla, ja mam urodziny 29 czerwca ;-)
Ty rodziłaś 31 a ja 13 ;-)
Też mam takie podejście jak Ty do drugiego - ubranka i sprzęty są po pierwszym, więc już tyle wydatków nie ma. Pierwsze wyrośnie z pieluch, więc i tu koszty się nie zwiększają. Jak gotujesz dla 3osób to i dla 4 można, zresztą zanim najmłodszy członek rodziny zacznie jeść coś innego niż mleko to sporo wody w Wiśle upłynie ;-)
Niestety nie mogę przekonać męża do tego :-(
Co do karmienia piersią to ja się bałam, że moje dziecko nigdy się nie oduczy. A napewno będzie to bolesne. Ale nie robiłam nic na siłę, poczekałam aż obie będziemy gotowe i bez większych problemów po 17msc zakończyłam ten rozdział w naszym życiu.
no i niezły zbieg okolicznosci ;-) fajnie ;-)
no ja coś czuje ze u nas tez lekko z cycem nie bedzie ale czekam aż mały skończy rok i sprubuje mu podać mm smakowe - może choć takie zaakceptuje ;-) i tez nie jestem zwolenniczka żeby nagle przestać dawać cyca - to torura dla matki i dziecka takie moje zdanie i stopniowo zamierzam go oduczać i generalnie ostatnio cyca ciągnoł wieczorem przed spaniem i w nocy ale ostatnio był troche przeziębiony to prawie cały dziń sie cycował - ehhh a ja jakoś z chęcią mu tego cycusia daje
no ale w ciąży ponoć nie powinno sie karmic choć zna, taką babke co karmiła całą ciąże i po porodzie starszy ciągnoł z jednego cyca a mały z drugiego - ale chyba bym nie chciała dopuścić do takiej sytuacji ;-)

ale to dlatego że miałam męża na zwolnieniu i chcieliśmy spędzić trochę czasu razem;-)
do tego tsh ponad 10 no i jakiś guz w prawej piersi niby nic groźnego no ale do onkologa muszę się wybrać :-( no ale teraz ostro biorę się za siebie bo już nie mogę się doczekać drugiej dzidzi tym bardziej że moja psiapsióła dziś robiła test i ujrzała piękne dwie kreseczki a ja jeszcze bardziej się nakręciłam ;-)