reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Dzis hardcore u mnie. Praca na poełnych obrotach, mialam kontroling, feee, potem zakupy, ogródek, znopwu zakupy, ogarnięcie chatki i własnie usiadłam. Pozatym Mila je. Hura, je od kilku dni takie ilości, ze może wypadniemy nawet za 10 centyl..szaaaaaaaaaaaaa nie chwalę
Marylka u nas tez kasowo lipnie strasznie, mimo, ze pracujemy obydwoje. Gdyby nie to to juz pewnie nalegalibysmy na zielone światło. Przykro mi z powodu pracy małża.
Ikasia uda sie kochana, czasem niestety trwa to i trwa ale jak sie juz uda to nie pamięta sie o tym ani chwili

reklama
Część dziewczyny!
Piszę o tak nietypowej dla mnie porze komputerowej, ale w weekend zjazd i się przygotowuje właśnie do niego. Mała od jakiś 2 godzin śpi- dobrze, że ten dzień się kończy bo dała dzis tak popalić, że masakra!
Zaraz mężulek służbę kończy i w domciu będzie, a ja zamiast mu zrobić kolacyjke to sobie tu piszę, a powiedzmy, że nie wiem co chce. Czekam nadal na okres już bym chciała zacząć staranka, ale stresowo u mnie ostatnio to i sie opóźnia.
Dobranoc!

Dzień doberek!
Pogoda dziś cudna u nas więc zaliczyliśmy z rana bardzo długi spacerek w efekcie czego Dawcio śpi już 3 godzinę ;-) Dobrze sie mu śpi pewnie też dlatego ze nosek nie jest już zatkany i od razu lepiej się oddycha...
Widzę, że sporo już nas starających się bądź mających to w planach... Ja już jakieś pół miesiaca biorę kwas foliowy. I czeka mnie kolejna wizyta u dentysty :/

No pogoda dzisiaj faktycznie cudna...jeszcze jutro podobno ma być ładnie...a potem znowu zimno....
Ja dzisiaj siedzę w domu...musiałam wziąc zwolnienie dzisiaj w pracy...dostałam starsznych boli od okresu...wkoncu się rozpoczeła na dobre, bo przez dwa dni to tylko brudzilam....to jest pierwsza @ po laparo i pewnie dlatego taka bolesna....wczoraj tez zaczelam brac bromka i dzisiaj rano zwymiotowalam....pewnie od bromka....:eek:

Hej dziewczęta!

Wisieńka
- a ile Twoja córcia waży i mierzy? ;-) Ja właśnie sprawdziłam na siatkach centylowych i wzrost mamy między 90. a 97., a wagę między 75. a 90.! :happy2::-)

Marylka
- powodzenia dla Twojego K. w znalezieniu pracy!

Wszystkim życzę miłego wieczorku!

Mój troll dał mi dziś popalić po 17.00 - coś jej się włączyło i rozdarła się przy kaszce, którą przecież uwielbia! :szok: Teraz u siebie gada do miśka znów. :-D Ehhh, mam nadzieję, ze zaraz zasnie...

hej, no to i ja się melduję, po stresującym dniu - robik miał wycinany trzeci migdał..po 6 godz poszliśmy do domu. Naprawdę super to zniósł i już szaleje choć wie, że nie może się nadwyrężać.. pół dnia na głodniaka to się o pomidorówkę upomniał i to o dokładkę, mój niejadek!!! papapa

Witajcie. Niestety dwa dni wyjete z zyciorysu taki zachrzan a wieczorem późnym Pol siedział przy kompie bo sesja, zaliczenia i prace robił. U nas bez zmian czyli w miare. Weekend w domku. Pogoda u nas paskudna. Pol w szkole. Mila łajdaczy się na podłodze a młody śpi.
Marry Mila jest niejadek i ciagle w wadze wisi na 10 centylu. Bedzie szczypior po rodzicach ale to i dobrze. Nie choruje(raz miała katar i kaszel) ma dobrze rozwiniete mięsnie i ładną skórę no i rozwija się idealnie to lekarze kazali się nie martwić tylko cieszyć. jest oczywiście długa. Nie wiem ile teraz dokłądnie wazy i mierzy ale myslę, ze około 8500 i nosi ubrania na 86cm

reklama
witam!Weekend minął szybko szkołę miałam tylko w piątek bo w inne dni wykładowcy nawalili! Werusia je obiadek i bawi się muliną - ta moja pomysłowa pannica.
nadal czekam na @ może teraz kiedy mniej stresów to łaskawie się pojawi!
Mąż dziś ma wolne ale na budowie przy domku naszym robi także tak jak by w pracy był.
Jeszcze tylko drugie danie zrobię i idziemy na dworek z małą! Pozdrawiam miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry