reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello!

Sylwia - sliczne zdjecie!

U nas dzis ped i bieganina! A do tego ja jakas w leb kopnieta - zle sie czuje. No i cykl mi sie pochrzanil, @ skonczyla mi sie w niedziele niby, a do dzis strasznie plamie!!! :baffled::confused: Nie wiem, o co chodzi... :baffled:
Mia jakby juz lepiej, nocki lepsze, dzis tylko 2 razy pobudka, ale bez ryku. :tak: Od niedzieli na tydzien jestem z nia sama, bo M. smiga w delegacje do Amsterdamu... :dry:

Milego popoludnia!

reklama
Sylwia- piękna fasolka Ci rośnie :):);)
Witam wszystkie kobitki i pozdrawiam serdecznie :tak:
ja idę na badanie tsh i do endokrynologa , bo przydarzyła nam się wpadka i obawiam się ,że mogę być w ciąży ,ale to się okaże w sobotę bo w sobotę mam dostać @ i jak nie dostanę to zatestuję ze względu na moją tarczyce lepiej byłoby gdybym jeszcze w ciąży nie była ,ale jak będę to będę walczyć aby wszystko było w porządku trzymajcie kciuki.
A tak poza tym nie wiem czy pisałam popracowałam sobie i mi podziękowali może i lepiej bo atmosfera nie fajna była i ogólnie szukam dalej pracy , buziaki dla wszystkich.

Mary - dziękuję Ci bardzo :)
tak w ogóle gotuję po raz pierwszy zupkę z botwinki i ciekawa jestem jak mi wyjdzie , mój M uwielbia ,a do tej pory gotowała moja mama dziś mnie uczy jak doprawić aby było pycha.

Hej,
tak weszłam z głupia franc a tu same znajome twarze ;)

Marylka - z tobą to już wieki nie pisałam ;) ... dopiero co pamiętam że zaszłaś w ciąże a tu już jest Bartuś...staracie się już o kolejne czy puki co przymiarki?

kobietka - trzymam kciuki za pozytywny teścik!

wszystkie dziewczyny ciepło pozdrawiam ;-)

[h=6]hej dziewczyny wpadam tylko na chwilke z wieściami od wisienki:

Wychodzą dziś do domku!!!!!!! Mała jeszcze przez 2 tygodnie będzie dostawała antybiotyk, ale najgorsze już mają za sobą. Co prawda z posiewu krwi cos tam na krewce urosło, ale po tych antybiotykach na dzis dzien krewka jest zdrowa. Tylko Milcia bardzo pokłuta, na rączkach i nózkach już nie ma gdzie kłuć i przez 2 dni kłuli bidulkę w stópki i spadek wagi spory,ale lekarze mówią ze przy tej chorobie i po tym antybolu to zupełnie normalne i że jak tylko przestanie brac lekarstwo apetyt wróci. Najważniejsze ze Malutka już zdrowa!!!!
[/h]
pozdrowienia:-)

kobietka czekam razem z tobą do soboty...... niech się ułoży po twojej myśli! BUZIAK

lorelain witaj! :) powodzenia w tym cyklu!

Mary dacie rade w dewie ;-)

Kobietka żeby sie ułożyło po Twojej myśli

Lorelain hejjjjj faktycznie kupeeeeeeee lattttttt no Bartuś ma już rok i 20 dni - szok jak to zleciało i tak już staramy sie o drugie bo nie wiadomo ile nam zejdzie ;-) no i powodzenia Tobie również zaglądaj częściej ;-)

maqnio dzieki za info - super że już lepiej no i nie ma to jak w domku

zonqa co tam u ciebie słychować

kinga ;-)

a u nas K kuzyn od wczoraj więc trza mu troche atrakcji zafundować bo ostatnio byl 10 lat temu i nie wiadomo kiedy sie znów zjawi - mieszka za oceanem z tąd ta częstotliwość odwiedzin ;-)

reklama
marylka 000203FC.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry