Piaska
Fanka BB :)
karola1986-21 no właśnie, co tam u Ciebie farciaro
Nie wiem, czy już pisałam, ale bardzo się cieszę, że zaoszczędzisz jednak na HSG 
Nie wiem, czy już pisałam, ale bardzo się cieszę, że zaoszczędzisz jednak na HSG 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a normalnie to 7 rano to dla mnie środek nocy 
pamietam ysmene, ale jest wiecej dziewczyn ktore poznikaly. pamietam bardzo dobrze ailatan ktora sie udzielala przez kilka miesiecy i zniknela 
Dziwny typ z niej. Pamiętam jak po naszym ślubie babunia męża powiedziała do mnie, że całą mszę przepłakała, bo świeca zgasła i szybko zostanę wdową ;/ Ale jak miała nie zgasnąć jak była zima i przy wchodzeniu do Kościoła był przeciąg
Nie raz mi teściowa ze swoją mamusią gadały, że M nie jeździ do pracy tylko na kobiety.
Myślałam, że mnie szlak trawi i wtedy wybuchłam. Dzięki temu wyszło na moje + tydzień obrażona teściowa. Na początku sierpnia tego roku teściowie obrazili się na nas i z tekstem "Do niczego się nie poczuwacie". Nie dość, że zmywałam naczynia i sprzątałam po wszystkich, M pracował tak jak teraz (mało co jest w domu), to jeszcze dla nich mało. My nie chcieliśmy sadzić warzyw w tym roku, bo nie jesteśmy wstanie pielęgnować, bo nie ma nawet jak. To wielka awantura wyszła o to. A przecież nic od nich nie braliśmy. Nie odzywali się aż do 15-tego sierpnia, bo Piotruś z Adasiem przyjechał na parę dni, bo córeczka na wesele pojechała i musieli się dziećmi zająć. A teściowa sama nie dałaby sobie rady dlatego też zaczęła dupę mi lizać. A tak kupiliśmy 14.08 torcik dla Roksanki, to zapomnieli o jej urodzinach ;/ Nawet jak tortem chcieliśmy poczęstować, to olali nas. Siedziałam z M i z dziewczynkami przy stole, zaczęliśmy śpiewać małej sto lat i się rozpłakałam. Nawet sobie nie wyobrażacie jak mnie wtedy serce ze smutku bolało, że o wnuczce zapomnieli. Ale jak Kasi dzieci mają urodziny to już 3 miesiące przed cały czas mówią o tym.