Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wandzia, dlatego też się chce zapytać, czy wypada zrobić samemu Wigilię (mieszkając z teściami) i iść jeść na górę?
moja przyszła teściowa też kiedyś była taka "uszczypliwa". pamiętam jak daaawno temu w święta właśnie byłam z moim K u ich sąsiada wieczorkiem na śledziku, ona nagle wpada (podpita - jak to w święta), ubrała "dżinsową" koszulę swojego synunia i z tekstem do niego - a właściwie do mnie "co, Madzia będzie zazdrosna???" nic jej nie powiedziałam bo wtedy to jeszcze młoda byłam, ale od tamtej pory "znielubiłam" ją 

teraz jak mnie wk***** to już wtedy mój K to wie i ją ucisza :-):-):-) często gęsto to mu mówię co mi nie leży w stosunku do jego mamy, ale na szczęście on już o tym wie :-):-):-):-) najlepiej Malusiolka dla Was to byłoby po prostu zamieszkanie osobno 

mimo wszystko trzymaj sie i nie daj się ;-);-);-);-)

2 dni do okresu i cisza (pewnie przed burzą) 

malena, dlatego też planujemy ten wyjazd, Jesteśmy w 100% pewni wyjazduJak zaszłam pierwszy raz w ciąże, to cały czas widziałam kobiety w ciąży
Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa :*

jak tak dalej będzie to też będziemy zmuszeni wyjechać 
także życzę Ci szczęścia i wszystkiego dobrego a póki co nie daj się ;-)