Julia dziękuję, dzisiaj póki co troszkę lepiej, ale tylko wyszykowałam Nadię do przedszkola i położyłam się dalej, mężu odprowadził dzisiaj dziecie do przedszkola.
Wanda dziękuję. Co do forum to myślałam wczoraj, że to u mnie internet muli, a to jednak problem szerszy. A Twoje dolegliwości ciążowe pewnie niebawem przyjdą, bo będziesz w grudniu nosić fasolkę, mocno w to wierzę
Iwo dziękuję, dzisiaj już troszkę lepiej póki co bynajmniej, ale boję się jeszcze wstać z łóżka, trochę mnie w tym szpitalu nastraszyli, że przy problemach żołądkowych jest zagrożenie tak wczesnej ciąży
Susel ja tam cień gołym okiem widzę

Jak dla mnie pozytywny. Co do wątków i grup się nie znam, więc mnie będzie pasowało wszystko, to proponuję, abyś ewentualnie poinstruowała
Julię co i jak. Też bym chciała, żeby było to coś dostępne dla wszystkich.
julia zaglądam już.
Mika super, bardzo się cieszę, że betka ładna i napewno będzie przyrastać. A pomysł na informację dla męża rewelacja
Cześć dziewczyny, ja jeszcze w łóżku leże. Co prawda wstałam, żeby Nadię do przedszkola wyszykować, ale odprowadził ją mężu, więc ja po laptopa i hop do łóżeczka. Póki co w żołądku jeszcze mnie nie kręci, może jakoś to przeżyję i mi przejdzie, oby, bo boję się strasznie. Zaraz będzie trzeba męża o jakieś śniadanko poprosić