reklama

Staraczki 2013

reklama
Iwo, Wanda, Agniecha trzymam za Was kciuki dziewczyny :)

watpliwosci zachowałaś się naprawdę z klasą - super, podziwiam.

Choroby ciąg dalszy, smarkam, kicham i kaszel mam okropny, dzisiaj mam wizytę u alergologa to może przy okazji mi coś przepisze na ten katar okropny, bo jak nie to mi nos odpadnie. Cisza taka ostatnio na forum, że mało co nadrabiać jest.

kalisia co do objawów to ja miałam klasyczne jak na @ i też nie miałam nadziei wcale, a wcale i co? i udało się. No i tempkę miałam szaloną jak nie wiem.

Ja w ogóle myśle że najlepiej byłoby gdyby ten wątek był niepotrzebny :-). Myślimy o ciąży i ciach! A starania oparte tylko na...serduszkowaniu i niczym poza tym :-), byłoby idealnie:-).

wątpliwości - kobieta beznadziejna, aż dziwne że dzieci fajne. Ja jak miałam opiekunke do syna to traktowałam ją jak najlepiej mogłam, bo wiedziałam że szacunek musi być wzajemny. Ktos Cię wykorzystał, ale ja w życiu ciągle się przekonuje że zło wraca do ludzi . I tak gratuluje Ci Twojej powściągliwości

Dziewczyny oj jak fajnie ze Wam się cykle kończą u mnie dopiero 8dc i jeszcze tyle czekania do kolejnej @, no ale za pare dni początki milej części starań :). Żeby nie wariować nie kupiłam testow owulacyjnych, postanowiłam nie mierzyć temp., ale obserwować sluz , czekać na znak od jajnikow i spróbować jak najwięcej czasu spedzac z mezem w aktywny sposób :). I młodego czasem do babci podrzucić. :-)

Jak pozytywne myślenie nie pomoże wezme się za pozostałe metody wspomagania :)

Kinia to zdrowiej szybko. Sezon gardłow-katarowy w pełni.

Kinia- dzięki kochana. Martwię się tym podbrzuszem, nie boli mocno ale to już kolejny dzień. We wtorek mam wizytę u gina to usg zrobię.

Nikita - bardzo przyjemna ta aktywność:) a że zimno za oknem to moja jedyna nie licząc skalpela.

iwo a jaką ty aktywność tym skalpelem przepraszam uprawiasz? Chyba zaczynam się troszkę bać.....:-):-)

a z bólami w ciąży jest tak że ciągle coś boli, a jak to niepokoi to po prostu trzeba iść do lekarza i już, bo lepiej pójść raz za dużo niż raz za mało :). i nie przejmować się że wezmą za hipochondryka bo i tak wiadomo że każda z nas w ciąży trochę się nim staje (tylko jedne o tym mówią głośno a inne mają natłok złych myśli w glowie ). No i przecież nie codziennie rośne w nas nowe życie i nic dziwnego ze chcemy mieć pewność że wszystko dopięłyśmy na ostatni guzik :)

Ostatnia edycja:
Asicka- w tym sek że to 21dc. Poszła bym i dziś do gina tylko przypadnie mi ta wtorkowa wizyta a ciężko się było umówić do tej lekarki. Chore zasady lux med.

Nikita- skalpel z chodakowska :) dziewczyny mnie zachęciły

witam:) ale się tutaj spokojnie zrobiło. Chyba to przez tą jesień i nawet starania jakieś takieś jesienne:) u mnie generalnie po staremu, nie robię w tym miesiącu ani w kolejnym badań, zobaczymy co czas przyniesie. Iwo, to nie wina luxmedu, a abonamentu jaki masz. a my jutro mamy imprezę z małżeństwami z bobasami i jakoś nie chce mi się kompletnie iść. ostatnio zostałam posądzona o brak instynktu macierzyńskiego, bo nie chciałam maluchów wziąć na ręce. a mi po prostu tak jest łatwiej odgrywać twardą, bo jak je biorę na ręce to potem myślę, że chciałabym już mieć takiego swojego... i jak wracamy do domu to przeważnie są łzy i takie tam. zaciskam kciuki za testujące i życzę miłego dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry