reklama

Staraczki 2013

Nikitka dziękuję, no niestety rozpoczęło się na dobre. Trzymam kciuki za porządną owulację i żeby ten cykl był owocny :)

iwo ja też z bólami brzucha się trochę męczyłam, ale ja dostałam od gina duphaston i jest okej tyle, że to w ciąży wykrytej. A nie próbowałaś nospy np brać? Jeśli w ciąży jesteś to nie zaszkodzi, jeżeli nie tym bardziej nie zaszkodzi, a ból może ustąpić. A jak bardzo boli to na IP jedź i to biegusiem jeżeli są to bóle jakich nie miałaś wcześniej.

Aschlee &&&&&& powodzenia za 8 dni :)

Asicka to zależy od bólu brzucha, jeden będzie normalny, a na następny gin przepisze leki. Lepiej zawsze dmuchać na zimne. Wiesz jeśli to nie ciąża to może też być dużo przyczyn bóli brzucha, które nie są normalne.

Ludzik doskonale Cię rozumiem, mnie też ciężko było patrzeć na maluszki i ciężarne podczas starań, a zwłaszcza tych pierwszych. Z resztą ja jakoś nie lubię cudzych dzieci, zazwyczaj nawet często mnie irytują nadwyraz ;D

Kalisia i tak trzymaj oby nie było :)

Wanda ja niestety ekspertką od wykresów nie jestem, ale trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła, bo widzę, że to już po owu jesteś :D

No dobra to dalej uciekam zająć się młodą, bo o 12 ją dzisiaj z przedszkola odebrałam, żeby spać nie musiała. Pomyślałam, że to może być dobry pomysł wcześniej ją odbierać, może też będzie miało to na nią lepszy wpływ. Szykuję jej właśnie normalny obiadek, bo w przedszkolu chyba nie jada nic, bo do domu głodna zawsze wraca, dzisiaj ma kurczaczka pieczonego i zupkę kalafiorową z koperkiem :)

reklama
Aschlee no my tez dzis mamy spagetti:) Amelka je uwielbia:)

No dziewczyny mam nadzieje ze ten miesiac bedzie dla Was wszystkich owocny:) trzymam kciukasy za te testujace na dniach i te w przyszlym tygodniu:0

Wanda dziekuje:) dzownilam rowniez do prawnika po porade i rowniez powiedzial ze moge bez problemu dac l4, badanie nie potzrebne o niewracam, wiec sie uspokoilam:) a moja kochana kierowniczka wie o ciazy i pomoze mi to wszystko ogarnac, zeby w przyszlym tyg. wrocic juz do pracy:)

Kinia zdrowka zycze! u mnie Amelka chyba przyniesie cos z przedszkola;/ juz smarki sa, zaczela kaszelc;/

Witam Kochane :) Ja dopiero teraz, bo z Oliwką byliśmy dzisiaj u lekarz,a bo od wczoraj ma straszny kaszel. Ale na szczęście to tylko lekkie przeziębienie i mamy syropek dawać. Dzisiaj również poszliśmy do PZU dowiedzieć się o pieniądze z odszkodowania dla męża. M dostanie tylko musi papiery dostarczyć osobiście, albo przez internet. Z ZUSu też mu się należy, ale to już praca załatwia. Ciesze się, że się nam udało, ale mam nadzieje, że długo nie będziemy czekać na pieniążki. A i chciałam jeszcze napisać odkąd usunęłam się z listy staraczek, to nawet nie wiem kiedy @ ma przyjść. Orientacyjnie na 22.11 powinna (mniej mięcej pamiętam, bo miałam dostać po natkusi) :P Pamiętam, zanim zdecydowaliśmy się o nie staranie, to parę razy było przytulanie bez zabezpieczenia.

kalisia, natkusia, basik, Gochston, co z Wami dziewczynki? Którejś się udało? &&&&&& za każdą :*:*

Starających się:25IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mikaaa,susel, maja35, kasiula222
Czekamy na potwierdz.:
kalisia - @ 16.11

natkusia - @ 20.11
2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11

Listopad

agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,kar otka,missiiss1301,hania$,Piaska,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny! tylko na chwile do was zagladam, przekazac dobre wiesci z ovufriendu. wyglada na to ze natkusi (jak akurat chciala odpuscic) sie udalo! dzisiaj napisala ze byly ze byly II i bedzie drugi raz mamusia! :-)

Malus jesli zlozysz dokumenty w PZU to my po 1 lub 2 tyg. mielismy pieniadze:)
Z ZUSu wiadomo ze troszke dluzej czekalismy...juz niepamietam ile ale kolo 2 miesiecy na komisje.
Zdrowka dla corki:)

Natkusia
pochwalisz nam sie?:)

Julia, dziękuję :* Z ZUSu mam świadomość, że kasa będzie za jakiś czas (ale i tak mało jej będzie). Najważniejsze jest to, aby PZU szybko nam wypłacił. Należy się dla mojego M :)

Ja na szybko. @ jeszcze nie ma a test negatywny wiec czekam.
Synek nam sie rozchorowal wiec jest ciezko. Ma wysoka goraczke ponad 39 stopni. Dostalismy antybiotyk wiec mam nadzieje ze szybko przejdzie.

reklama
Aschlee ja bym tam chętniej spaghetti wciągnęła, ale moja córcia nie lubi, więc rzadko robię.

Julia dziękuję, no u nas to mąż coś przywlókł z pracy ;/

Malusiu super, że się Wam udało. Mnie się udało załatwić z ubezpieczeniem grupowym, jak zgłoszę w połowie stycznia to mam od 1 lutego bez karencji, bo to rocznica wtedy jakaś.

Suselku widzę, że Ty na ovu na bieżąco jesteś :D

Goschan to zdrówka dla synka. Coś te choroby się teraz nam posypały.

Po wizycie u alergologa jestem załamana ;/ Pozwolił mi brać tylko wapno, które nic mi nie pomaga, jak nie przejdzie to już nie wiem co będę robić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry