reklama

Staraczki 2013

Natkusia czy już można gratulować? Super testy, sierpień też ładny miesiąc :)

Mychunia pewnie, że Cię pamiętamy kochana. Cieszę się, że jest już lepiej, mam nadzieję, że lada dzień dojdziesz do siebie zupełnie. Bardzo się cieszę też, że do nas zajrzałaś. Trzymaj się cieplutko i dochodź szybciutko do siebie :*

Witam porannie.

Dzisiaj Nadia została w domu, niby ona tylko pokasłuje, ale wolę dmuchać na zimne, ja z resztą nadal kiepsko się czuję, więc też mi się rano wychodzić nie chciało. Przypomniało mi się, że obiecałam kuzynce, że dzisiaj wieczorem przyjadę pomóc jej córce w angielskim, a tak potwornie mi się nie chce ;/ no, ale w poniedziałek ma test, a dzisiaj Nadia jak co tydzień do dziadka jedzie, więc będę miała chwilę wolną to już obiecałam, że przyjadę.

Mój łobuz od rana testuje moją cierpliwość i robi wszystko, żeby wyprowadzić mnie z równowagi, więc post piszę od godziny 9 ;/

reklama
Dziewczyny mam nadzieję, że nie obrazicie się, ale założyłam dla nas wspólny wątek, dla tych, którym udało się zafasolkować. Żebyśmy nie spamowały tutaj staraczkom forum informacjami o naszych ciążasz możemy popisać na https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/#post10269329 oczywiście każda dziewczyna jest mile widziana. Stworzyłam wątek, ponieważ niektórym z nas trudno się wbić do poszczególnych grup na lipcówkach, czerwcówkach czy innych działach niebawem. Wiem, że mamy grupę, ale tam trochę ciężko się dostać dla niewiedzących gdzie szukać, np. ja gdyby nie link zapisany to bym nie odnalazła, dlatego dodatkowo możemy pisać też tutaj :) Co Wy na to?

Natkusia, agamemnon, basik, gratuluję :*

Jeżeli pomyliłam się co do miesiąca porodu dziewczyn z Sierpnia, to proszę pisać zmienię :)

Starających się:22IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mikaaa,susel, maja35, kasiula222
Sierpień 2014:
natkusia, agamemnon, basik77
Czekamy na potwierdz.:
kalisia - @ 16.11

Listopad

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
Gochson - @ 19.12
3
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,karotka,missiiss1301,hania$,Piaska,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia

Ostatnia edycja:
iwo, wiem bo mam z nią kontakt :) Można Agamemnon gratulować, bo Kochana w końcu ujrzała swoje II upragnione kreseczki :) Co do basik, to mi centka napisała :)

julia, nie zrozumiałaś mnie. Palcem nie może ruszać (ale już jest lepiej). Mój M rozwalił sobie od góry dłoń. Zrasta się, ale jak coś zrobi, to mu znowu ropieje. Dzisiaj idzie do lekarza po papier z zakończonym leczeniem. Potrzebuje go do PZU.

hej dziewczyny
Mychunia trzymaj się kochana
Gratulacje dla nowo zaciążonych :)
A ja wczoraj na wizycie byłam pęcherzyk było widać tylko a co gorsze to na usg lekarz wykrył torbiel 5 cm i martwię się tym , i jestem pełna obaw , czytałam że lubią się wchłonąć torbiele na początku 2 trymestru ale różnie może być a we wczesnej ciąży raczej nie dobrze operować bo ryzyko poronienia jest ... za 3 tyg wizyta i muszę czekać ....

Gratuluje zafasolkowanym
U mnie @ sie pojawila wiec mozecie mnie przepisac na 19.12. To bedzie 3 cs i mam nadzieje ze do trzech razy sztuka. Kupilam tez ziolka wiec zobaczymy co to za cudo.
Synek dalej chory ale jest duzo lepiej. W nocy mu temp skoczyla do 40 stopni. Dzis na szczescie ma 37.5 i juz rozrabia. Tylko jesc nie chce.

Gochson, przykro mi <przytul> Przeniosłam Ciebie na grudzień. Trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&& :* Niech synek szybko wraca do zdrowia :)

kasiula <przytul> Kochana rozumiem Twoje obawy, ale musisz być dobrej myśli. Moja przyjaciółka dużo wcześniej miała torbiel zanim dowiedziała się o ciąży. Urodziła zdrowego synka, ale przez cc. Po prostu nie chodziła do ginekologa do przychodni, tylko musiała chodzić do szpitala na badania :) Będzie dobrze :*:*

Kinia, zdrówka dla córeczki :* Z moimi wydaje mi się, że jest lepiej. Roksanka ma już odrywający kaszel. Jeszcze parę dni i będzie dobrze :) Kochana, a jak Ty się czujesz? Jak ta jelitówka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry