Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
iwo, nie mam żadnych testów w domu A nawet nie myślałam żeby kupić. Dobrze, że do Apteki mam około 15 km przynajmniej mnie nie kusi Czekam aż przyjedzie wredn@ cioteczka.
Jak dobrze, że dziś piątek. Jestem nieprzytomna dosłownie... mieliśmy dziś jechać do kina, ale przełożyliśmy na jutro, na całe szczęście, bo chyba bym na filmie zasnęła..
hej dziewczynki dawno mnie tu u Was nie było , jutro mam termin @ , piersi mnie bolą już ze dwa tygodnie raz mniej raz bardziej , no i sutki , śluzu mam jak na lekarstwo i czuję się jakby za chwilkę miało mnie zalać , ale temperatura z dziś nadal wysoko , w poniedziałek lub wtorek robiłam test bo szłam do kardiologa , i było coś szare i byle jakie i chyba tylko ja to widziałam , potem w czwartek czyli wczoraj zrobiłam kolejny i była druga różowa kreseczka , którą widział także mój mąż ,ale bledziutka i na zdjęciu nie było widać nic miałam zrobić kolejny najwcześniej jutro ,ale skusiłam się i dziś siknęłam znowu ,a poniżej efekt
Jeśli też widzicie to co ja , to proszę nie gratulujcie bo na prawdę czuję się na @ i obawiam się ,że ona jednak jutro przyjdzie , dlatego na razie chcę pozostać na liście staraczek
Ja powinnam dzisiaj dostać @, zawsze 3 dni przed mam plamienia a do teraz nic, piersi bolą strasznie, jak mąż wróci z pracy to może zdążę po test i był jutro zrobiła, ale bym chciała żeby było ok
kobietka, trzymam &&&&& za ciemniejszą kreseczkę :*
Agniecha, &&&&&& aby @ nie przylazła
iwo, na razie staram się o tym nie myśleć Cykl mój jest dziwny. Raz miałam 45 dniowy, kolejny 30 dniowy, a dzisiaj 31 dzień i nie wiadomo co będzie. Chodzi o to, że u mnie i M jest stosunek przerywany. Nie zabezpieczamy się Jak brałam tabletki antykoncepcyjne, to po nich nie miałam ochoty na przytulanie.