• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
iwo, nie mam żadnych testów w domu :P A nawet nie myślałam żeby kupić. Dobrze, że do Apteki mam około 15 km przynajmniej mnie nie kusi :P Czekam aż przyjedzie wredn@ cioteczka.

Haha, fakt, los bywa przewrotny ;-)

Jak dobrze, że dziś piątek. Jestem nieprzytomna dosłownie... mieliśmy dziś jechać do kina, ale przełożyliśmy na jutro, na całe szczęście, bo chyba bym na filmie zasnęła..

hej dziewczynki ;) dawno mnie tu u Was nie było , jutro mam termin @ , piersi mnie bolą już ze dwa tygodnie raz mniej raz bardziej , no i sutki , śluzu mam jak na lekarstwo i czuję się jakby za chwilkę miało mnie zalać , ale temperatura z dziś nadal wysoko , w poniedziałek lub wtorek robiłam test bo szłam do kardiologa , i było coś szare i byle jakie i chyba tylko ja to widziałam , potem w czwartek czyli wczoraj zrobiłam kolejny i była druga różowa kreseczka , którą widział także mój mąż ,ale bledziutka i na zdjęciu nie było widać nic miałam zrobić kolejny najwcześniej jutro ,ale skusiłam się i dziś siknęłam znowu ,a poniżej efekt ;)
Jeśli też widzicie to co ja , to proszę nie gratulujcie bo na prawdę czuję się na @ i obawiam się ,że ona jednak jutro przyjdzie , dlatego na razie chcę pozostać na liście staraczek :)

Kobietka, widać :tak:

Ja powinnam dzisiaj dostać @, zawsze 3 dni przed mam plamienia a do teraz nic, piersi bolą strasznie, jak mąż wróci z pracy to może zdążę po test i był jutro zrobiła, ale bym chciała żeby było ok

kobietka, trzymam &&&&& za ciemniejszą kreseczkę :*

Agniecha, &&&&&& aby @ nie przylazła :)

iwo, na razie staram się o tym nie myśleć :) Cykl mój jest dziwny. Raz miałam 45 dniowy, kolejny 30 dniowy, a dzisiaj 31 dzień i nie wiadomo co będzie. Chodzi o to, że u mnie i M jest stosunek przerywany. Nie zabezpieczamy się :P Jak brałam tabletki antykoncepcyjne, to po nich nie miałam ochoty na przytulanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry