reklama

Staraczki 2013

Gochson, u nas to samo, synek sie rozchorował, cala noc gorączka 39,5, właśnie wróciłam od lekarza, zapalenia uszu :( o i też dostał antybiotyk :( Zdrówka dla Twojego synka!!!!!

U mnie 28 dc, zazwyczaj 3 dni przed @ mam plamienia, do dzisiaj nic, niby @ jutro powinna zawitać, budzi się we mnie nadzieja no ale ja tak napiszę a za godzine wszystko się zmieni, mam nadzieje że nie tym razem....

reklama
Malusiolka z Zusu mysle ze min. 1 % al to juz jest ponad 650zl...jak dobrze pamietam palec przeciety? i PZU tez pewnie z 1-2 % wiec zawsze jakis grosz:)
Moj maz jak mialm wypadek mial zlamanie kompresyjne kregoslupa...nazwa straszna ale mial duzo szczescia! 2 miesiace l4 chodzenie w specjanym gorsecie,dostal z wszystkich ubezpieczalni razem 7000zl.

Hej hej :-)

Przepraszam, że nie pisałam nic ale w pracy byłam..

Dzisiaj 12dpo obudziłam się i coś mnie drgnęło żeby test zrobić choć obiecałam sobie, że zrobię w poniedziałek (!) - nie wytrzymałam :sorry2: w każdym bądź razie zakropiłam test i wyszłam bo byłam pewna, że znowu I kreska a nie chciałam patrzeć na to.. Wracam po 3 minutach a tam II kreska :szok: piękna, wyraźna i różowa :-D i szok!
Jutro powtarzam test a w poniedziałek i środę idę na betę żeby sprawdzić przyrost.
NIE GRATULUJCIE na razie tylko Trzymajcie kciuki :* jestem jakoś pełna strachu..

Suselku moja Ty! :* Twoje fluidy pomogły :-)

Malusiolka na razie mnie nie przenoś..

a poza tym termin z OM wypada mi na 1-2 sierpnia więc lipcówką znowu nie będę :-p

Jak na razie wiecie Wy i mój dentysta (:-D) bo dzisiaj byłam. Mężowi chce powiedzieć w sobotę. Troszkę chcę skraść od Mikaa pomysł.. chcę farbkami na brzuchu namalować uśmiech i napis "Cześć tato" po lewej stronie napis "córa" po prawej "syn" i chcę żeby mąż dotknął tylko jednej strony brzucha jako wróżba co będzie. A potem od razu mu wręczyć ozdobne pudełeczko z testem :-)
Dodam, że mąż jest przekonany, że się nie udało i za moment dostanę @ :-D

Przepraszam, że nie nadrobię ale jestem w takim szoku, że nie jestem w stanie.. mam nadzieję, że teraz będę częściej wpadać :*

Natkusia - to świetna wiadomość. I już sierpień otwierasz, mam nadzieję, że dołączę ;-) No i powiedz, jakim cudem, przy takiej ilości serduszek, mąż uważa, że się nie udało ?? hahaha :-D
Trzymam kciuki za kolejne testy i bety :tak:

Melduję, że druga powtórka testu zrobiona :tak:
Zrobiłam 2 testy i na dwóch testach II kreska trochę ściemniała :-) poza tym temperatura poszła do góry więc myślę, że jest dobrze :-)

Natkusia- ale się cieszę. Supcio! !!!!! Też sprawdziłam te serduszka. Jestem pełna podziwu.

Gochson, Agniecha - zdrówka dla dzieciaczków

Julka - moja mama miała złamaną rękę. Musiała mieć operacje i wstawienie płytki. Z PZU zaproponowali jej 150 zł. Śmiech na sali. Musiała iść na komisje i tam wywalczyła więcej.

Natkusia piekne tesciochy:) zycze nudnej ciazy:)

Iwo no to faktycznie nieciekawie z tym PZU no nam przyznali 1000zl + za 2 miesiace l4 dostalismy 600zl wiec niebylo tragedi:)

A mi Amelka sie rozchorowala;;/ dzis do lekarza idziemy, narazie niejest zle ale kaszel sie zaczal...ale dalam ja do przedszkola bo ja musze dzis jechac do firmy ten powrot sobie zalatwic, a ochrona raczej z dzieckiem mnie nie wpusc;/ wiec musze sie szybko uwinac i szybciej ja odebrac,potem wizyta u lekarza, zeby czasem w wekeend nie leciec na IP

hej :tak:

pamiętacie mnie jeszcze?

natkusia świetna wiadomość :tak:

ja już lepiej, nie krwawię prawie wcale, nie mogę się tylko schylać, kucać i siadać prosto, bo bardziej leci i boli... profilaktycznie biorę nospę, bo jest rozkurczowa, a po niej przestaje kłuć, bo czasem się jeszcze jajnik odzywa.... męczą mnie też od wczoraj wzdęcia, ale mam espumisan i jest lepiej. Najbardziej się cieszę, że od wczoraj wraca mi apetyt, więc szybko sił powinnam nabierać :tak:

wyśpię się za wszystkie czasy, choć dziś śniły mi się koszmary całą noc :baffled:

życzę owocnego i udanego dnia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry