reklama

Staraczki 2013

iwo:) ja 23 tyg dostałam boleści i pojechałam od razu do szpitala gdzie spedziłam 4 dni na podtrzymaniu... teraz muszę zażywać luteine... ale wszystko jest ok jestem w 29 tyg. Zależy też jakie Ty masz bóle...

reklama
asicka3, ale Iwo nie jest w ciąży (tzn może jest i za to trzymam kciuki, ale to jeszcze nie ten etap:)), ona mówi o objawach w cyklu, które mogą świadczyć o tym, że w brzuchu coś zaczyna kiełkować:) :)

Ludzik nie przejmuj się znajomymi. Ja jestem bardzo opiekuńcza i wrażliwa na wszelką krzywdę ale nigdy nie interesowały mnie bobasy znajomych w sensie kontaktu fizycznego. Ciesze się że wszystko jest z nimi ok, że mają zdrowe dzieci ale żeby brac na rece, przytulać....daleko mi do tego. Swoje jak najbardziej ale czyjeś ... no nie wiem koleżanki albo jej męża też na kolana nie biore, nie klepie po pleckach i nie gugam :-) :-). Ale ja z tych niedotykalskich ludzi jestem :-)

iwo mi się też jakoś pomyliło, że jesteś w ciąży. Tyle się dzisiaj przed excelem wysiedziałam że mi mózg odjęło.

Sorki za narzekanie tylko zamęt sieje :(

Kalisia- trzymam kciuki by @ nie przylazła.

Ludzik - ja wcześniej wręcz bałam się dzieci a one to wyczuwaly i płakały mi na rękach. Więc unikałam jak mogłam. Młodej też nigdy na siłę nikomu nie wpychalam. Chociaż ona prawie w ogóle nie płakała.

Witajcie.
Dziś spałam do 10:40 !! SZOK. Ale się wyspałam. Ostatnio ciągle bym spała..

Iwo
– podziwiam Cię z tym skalpelem… mi brakuje samodyscypliny do tego typu ćwiczeń. Jeśli chodzi o komunię, u nas zostało to właśnie zmienione na 3 klasę.
Nikita – masz rację z tym co piszesz, lepiej raz za dużo niż raz za mało iść do lekarza…

Ja mam dziś spadek tempki i nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Może ktoś pomoże w interpretacji ??

Witam, przepraszam ze teraz o sobie mam pytanko!

Czy jak na 27.11.2013 mam zaplanowany powrot do pracy a pracowdawca dal mi skierowanie do lekarza o" zdolnosc do pracy" to moge dac w ten dzien l4 i nie isc po zdolnosc? bede mega wdzieczna za info!

Zaraz Was nadrabiam:)

reklama
Julia - zdolność do pracy dajesz dopiero wtedy, kiedy wracasz do pracy. Jeśli na zwolnieniu będziesz do końca ciąży, potem na macierzyńskim, to dopiero jak wrócisz do pracy, to ze zdolnością.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry