Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anula, mogę robić ale z czego? Do apteki mam 15 km, a mąż nie odpowiada. Zanim się do niego dodzwonię, to raczej nie będzie mu się chciało pojechać do apteki, bo zmęczony po pracy będzie. Pracuje od 7-mej. A poza tym jak test robić, to rano. Tylko trochę boje się kolejnego rozczarowania.
Malusiolka, Iwo Wy tak lepiej obie zróbcie testa, a nie...
Ja natomiast nam takie napady głodu, że to na bank przed @. Zawsze jestem taka głodna przed... Jakoś wyjątkowo nie czuję się ciążowo, choć wyjątkowo dużo okazji do zapłodnienia daliśmy.
Obyś była czarownicą, wróżką czy kimkolwiek kto dobrze przewiduje. Po głodzie bym nie powiedziała, zawsze przed @ jadłam za dwóch albo i nawet za trzech ;-)
Dzięki dziewczyny za kciuki...
Dziś byłam w Tesco, a tam wystawione wieszaki z ciuszkami niemowlęcymi takimi tematycznymi świątecznymi typu body świąteczne z napisem "It's my first Christmas" - no słodkie na maksa... fajnie byłoby móc takie na za rok kupować :-)