Iwo - no rozumiem Cię. Właśnie przed chwilką powiedziałam do mojego męża, że jak dostanę @ to się chyba potnę...:-( A mam wrażenie że to nastąpi za chwileczkę. Też mam już taki podbarwiany śluz :-( Czuję, że to nie to... i też czuję presję czasu, jak sobie ostatnio poczytałam w necie, to poczułam się tak staro mając 3 z przodu, że szok.Szanse się zmniejszają po 30-stce, brak owulacji może występować częściej po 30-stce, ciąże bliźniacze mogą występować szybciej w starszym wieku (czyt.po 30-stce), bo jajeczka są słabe i przez to podatne na podział... normalnie więcej nie czytam już, wyjątkowo zdołowały mnie te wszystkie artykuły... Trzymam kciuki za Ciebie, może to faktycznie tylko po badaniu...
Anula - testu nie robiłam. Jeśli @ nie przyjdzie ( w co wątpię) to zrobię w poniedziałek.
Dziś samopoczucie strasznie... jakiś dół mnie złapał... wiem nawet jaki. Mąż powiedział mi wyraźnie, że to ostatni cykl i koniec, przynajmniej na rok - ale co to da, za rok będę tylko o rok starsza... ech :-( Mówi, że za bardzo się spinam...