reklama

Staraczki 2013

reklama
doska, wydaje mi się, że za szybko ten test. Chodzi mi o to, że tak późno nie wyszedł, bo stężenie jest jeszcze za niskie i ciąża może być wczesna. Mi ostatni test w poniedziałek z ledwo, ledwo widoczną kreseczką wyszedł i się zastanawiałam, czy ona tam jest, a rano robiłam. We wtorek beta i wyszła dopiero 25,1 i dzisiaj lecę na powtórkę. Trzymajcie &&&&& :)

Gosia, zapraszamy :D:D

Malusiolka kciuki za betke.

doska dziewczyny maja racje że dopóki @ brak, nadzieja jest. Ewentualnie jeśli masz gdzies niedaleko laboratorium można sprawdzić krew (tu pomyłki są rzadsze niż na sikańcach)
Dziewczyny jesteście super wsparciem i chwała że fora mogą tak dobrze służyć ludziom! :-)

I mam wrażenie że tutaj ciąże idą falowo. Najpierw cisza i nic a potem się sypie. Czekam na kolejny wysyp :-)

witajcie:)

oj i mnie znowu korci na testy, ale w tym miesiącu obiecałam sobie, że wytrzymam do terminu @:) termin na wtorek:) - ale raczej czuję się na @, więc nadziei sobie wielkich nie robię - chociaż z drugiej strony, gdzieś tam w głowie krąży ta myśl...

Dzisiaj umyłam okna, powiesiłam bombki w oknie, ubrałam małe drzewka, więc robi się tak pięknie w domu:) Została mi jeszcze łazienka:) walka o porządek trwa:)

trzymam kciuki za Nas wszystkie:):)

Powtórzę się jak pisałam na innym wątku:

Wróciłam :) Beta wynosi 64,9 mlU/ml Czyli poszła w górę o ponad połowę. Pytałam się lekarza, który mi pobierał krew co z moją beta i dlaczego taka niska. Ona powiedziała, że mam się aż tak nią nie sugerować i wzrost jest prawidłowy. Nawet z ciekawości zapytałam o to jak się liczy ciąże i też powiedziała od pierwszego dnia ostatniej miesiączki :) Już się nie denerwuje. Wczoraj wieczorem powiedzieliśmy teściowej, a dzisiaj teściowi. Wiem, miałam nie mówić, ale pozytywnie jest. Tak się ucieszyli aż myślałam, że mnie uduszą ze szczęścia :P Teść powiedział, że fajnie będzie jak w końcu będzie dziedzic, ale jak dziewczynka się urodzi też będą szczęśliwi :)

iwo, o tej samej. Powiedzieli, że jak będzie trzeba to posiedzą z dziećmi, a my na spokojnie będziemy mogli jechać do sklepu, czy na do lekarza :D W szoku jestem. Może i dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry