reklama

Staraczki 2013

iwo, ciesze się, że postanowiłaś znowu dołączyć do listy :* Wpisałam Ciebie :) Życzę Tobie, aby ostatni dzień tego roku i pierwszy dzień nowego roku przyniosły Tobie szczęście :*:* Staram się dbrać o siebie, ale przy dwójce dzieci ciężko. A poza tym katar mnie wziął ;/

reklama
Maluś - to dlatego że mąż ładnie współpracuje ;-), chociaż nie ukrywam trochę jest przyparty do muru - ja byłam zdecydowana od poczatku :-D:-D:-D- z młodą było tak samo a to największe szczeście jakie nas spotkało :tak:wiec jeśli tylko się uda będe kochac nad życie!!!

Ostatnia edycja:
Witam późną porą.
Z początku muszę pogratulować Malusiolce przyrostu bety, bo to potwierdza jednoznacznie, że jest przy nadziei :) Cieszę się i gratuluję!
Śmiem zauważyć, że towarzystwo tutaj strasznie się przerzedziło ... Ale to znaczy tylko, że szczęściarom rosną brzuszki :)
Cóż ja tam ciągle żyje w niepewności... Nie wiem co mi się porobiło i czy zaczął mi się nowy cykl, bo nie miałam normalnego okresu tylko 13 dni plamień ... testy jak dotąd negatywne ... Chyba w poniedziałek pójdę na bete tak dla pewności (jak mi się uda).
Mychunia Ty tutaj nie rób smaków, bo co niektórzy próbują zrzucić parę kilo :-D;-) zanim przybędzie pare ciążowych kilogramów:-p

mychunia, ślinka mi cieknie :-p Nie przepadam za słodkim, ale to smakowicie wygląda :zawstydzona/y::-) Jak będziesz mnie kusić, to wsiadam w pociąg i przyjeżdżam :-D A co do Twojej siostry, to prawie końcówka. Życzę szczęśliwego zakończenia :)

Casablanca, idź na betę. Może to być ciąża i nie musi być. Jeżeli beta nie wyjdzie, to policz sobie kiedy od tego 13-to dniowego plamienia powinna @ pojawić się i jak się nie pojawi może oznaczać, że wcześniej zaszłaś w ciąże, ale była za wczesna i dlatego nic nie pokazuje. Ja w pierwszej i drugiej dopiero w 5/6 tygodniu dowiedziałam się tak samo teraz od miesiączki 7 tygodni minęło i dopiero pokazała się beta :) &&&&&& aby się udało :*

iwo, i tak trzymaj :D Facet ma mało do gadania :-D

Tak patrzę na kalendarz i widzę, że za 18-cie dni mam 4 rocznice ślubu :D

Hej hej hej ;-)

Dawno sie nnie odzywalam ale czytam Was namietnie codziennie badz co drugi dzien:tak:

Malus
chyba juz gratulowalam a jak nie to ogromne gratulacje!!:-) Dobrze ze tescie zluzowali i oby im tak zostalo:tak:

A ja sie przeziebilam, pare dni temumi sie snilo ze test ciazowymi taki mocny wyszedl az mocniejszy od kontrolnej:-DA dzien pozniej przeczytalam w horoskopie ze w 2014 powiekszy sie nam rodIna haha:-DOby sie spelnilo;-)
Podejrzewam tez ovu ze dwa dni temu bo pojawil
o sie troche plodnego na papierze i niby tempka wzrosla ale zobaczymy co bedzie w kolejnych dniach.

&&&& za wszystkie staraczki, jeszcze troszku nas zostalo ale mysle ze nowy rok bedzie owocny :tak:I wszystkim nam pozostalym sie powiedzie!

milego dnia

No i teraz tak mysle ze jak dobrze pojdzie i owu byla to pod choinke moge dac maly prezencik mezowi jezeli by wszystko wyszlo hehe ;-) jeszcze nie wiem co z praca by bylo ale jakos by sie pogodzilo.pyfanie tylko czy owu byla czy nie. Heh jeszcze w dzken kiedy zauwazylam plodny objaw walczylam z myslami czy aby napewno ale jakos tak wygral moj duvh i zgwalcil mojego meza :-P

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

Malusieńko super, że betka rośnie, czyli dzidzia troszkę młodsza :) A co do teściowej to pamiętaj w święta nawet zwierzęta przemawiają ludzkim głosem :D:D:D:D

U nas choinka też ubrana. Wczoraj się mężowi przypomniało o choince i Nadia już nie darowała :) No i mama musiała jechać o 18 na biegu do sklepu po lampki, bo okazało się, że te z zeszłego roku nie żyją już i nie da się ich uruchomić :(

Nadia nadal zasmarkana i kaszląca, mnie też coś chrypa złapała nieciekawa ;/ Ale mam nadzieję, że do świąt wszyscy zdrowi będziemy :D

Kinia
A Ty jak sie czujesz?:-) my dzisiaj tez z mlodym mala choinke bedzimy ubierac zeby mial frajde bo pamietam ze jak bylam mala to jak najszybciej ja chcialam miec hehe :-) duzo zdrowka dla was . My tez zasmarkani prawie wszyscy

Miss, dziękuję :* Kochana, &&&&&&& kciuki abyś w 2014 została mamusią po raz kolejny :* Antoś nad wami czuwa :) Śle dla Twojego synka świeczkę
[*]

Kinia, dobre :P Co do choinki, to jak M znajdzie dzisiaj troch czasu to ubierzemy, a jak nie to w tygodniu. Teraz właśnie wieszają u nas ozdoby na domku :) Zdrówka dla Was :*

reklama
Malus
dziekuje :-* ja to w ogole sama nie wiem czego chce, raz ze nie bo kredyt na remont i w ogole a pozniej ze to mozna jakos pogodzic :-P maz chyba tez nie zdecydowany bo niby mowi ze czekamy a bzykamy sie ciagle z koncem w srodku. Nie rozmawiamy o tym;-) Ale moze i dobrze hehe. Malus a Ty jak sie czujesz? Latasz do kibelka na wiesz co czy narazie spokojnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry