reklama

Staraczki 2013

reklama
miss, chce mi się siusiu i to dość często. Tak samo miałam przy tamtych ciążach. Trochę to denerwujące jest :P A czuć się czuje dzisiaj dobrze. Wczoraj trochę zaszalałam ze sprzątaniem, wcześniej zakupy i przez prawie całą noc miałam ból brzucha, ale na szczęście przeszło. Jutro idę prywatnie do lekarza i zobaczymy czy wszystko dobrze :) Kochana, ja sama też nie wiem czego chce. Jestem w ciąży i się bardzo ciesze, a z drugiej strony mogłabym nie być w ciąży. Po prostu obawy, że nie dam rady z 3-ką dzieci. Ale jakby nie patrząc 2 córki odchowane będą. Jedna 4 latka, a druga 2 latka skończy :)

Mississ- no to życzę niespodzianki pod choinką

Malusiolka- dasz radę ogarnąć trójeczke, to tylko kwestia organizacji :)

Dziewczyny jeśli w testach owu nie wyjdą dwie identyczne kreski to oznacza że cykl bezowulacyjny? Jak na razie to hormon wzrasta bo kreska ciemnieje ale nadal nie są równe.

Dzieki dziewuchy:tak:

Malus
dasz rade no cos Ty:-) Przeciez my kobiety stworzone do macierzynstwa jestesmy;-) Ciesz sie tym sikaniem bo najgorsze sa mdlosci hehe :tak:;-) Moja oznaka ze w ciazy jestem byla ze zaczelam wstawac w nocy na si a nigdy nie wstawalam. Ja to bym sie bala jak pogodze tzn podziele swoja milosc na dwoje hehe ale do tego jeszcze czas ale bym sie smiala jakby sie sen i horoskop spelnil :-)

Kinia
ja pamietam jak mnie 3 miechy z chlopakami meczyly i za kazdym razem mowilam , nigdy wiecej dzieci:-p

Iwo
mi nigdy nie wychodzily identyczne ale roznice widzialam w porownaniu do innych dni przed i po ovu, a tempke mierzysz? Wtedy super widac kiedy jest ovu :-)&&&&&& za owocny cykl

Natkusia
a Ty kochana jak sie czujesz? Bylam na Twoim wykresiku dzisiaj i widze ze ladnie tam wiec juz chyba nie zagladasz tam za czesto bo i po co ;-) A w pracy u mnie nawet nawet, planu chyba nie wyrobie chociaz kto wie ;-) Bardziej sie zastanawiam co by bylo gdyby , ale wiem czasu jeszce sporo zanim sie dowiem, o ile owu byla w ogole a ten moj sluz nie byl efektem nie wiemlekow a tempka przeziebienia. No jutro zobaczymy czy ciut skoczy, oby oby, bo nie ukrywam ze bede zawiedziona, i to bardzo:sorry:

Ale jakby sie udalo to chyba procz swiat kiedy Jasko sie urodzil te beda bardzo radosne :-) Najsmutniejsze tez pamietam... To te po tym jak w listopadzie stracilam Antosia, i mam nadzieje ze nigdy mi sie juz takie nie przytrafia...
maz juz weszy przy mnie na forum, mam nadzieje ze nie podczytuje bo chce mu niespdzianke jakby co zrobic :-p Ehh cos czuje tak w srodku ze jak taka nadzieja swiateczna mnie ogarnela to lipa bedzie ale chociaz przez chwile sie pociesze :-P jak nie to to mam jeszcze inne plany w zanadrzu hehe :-)

Ostatnia edycja:
Miss, jak byłam z Roksanką w ciąży, to szwagierki pytałam się jak to jest kochać dwoje dzieci? (ona miała już dwóch synów). Zaczęła się ze mnie śmiać;/ Ale przecież jak się ma jedno dziecko to taka myśl nachodzi. Jak urodziłam Roksankę, to od razu poczułam tą wielką miłość i umiem ją podzielić. Niedługo będę dzielić na troję :)

Aschlee, gratulowałaś :) Dziękuję:* A jak u Ciebie?

Malus
no wlasnie :-) ale chyba teraz juz wiesz ze na troje too pikus jak juz na dwoje podzielilas;-) Chyba kazda mama jedynaka nad tym sie zastanawia:tak:

Moj maz jest dziwny, na dodatek mnie wnerwia aggrrr szpieguje na kazdym kroku wiec w razie w niespodzianki nie bedzie :-/

jutro jeszcze wolne, pozniej 4 dni pracy i wyjazd na swieta do tesciowej. I do Krakowa na jarmark jak pogoda dopisze :-) fajnie, bede miala zajecie i mniej czasu na myslenie gdyby ovu byla albo gdyby jej nie bylo mniej na maly dolek. Moj maz chyba by sie nie cieszyl.... :-( ehh

Ostatnia edycja:
Malusiolka no ja czekam mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda.Staranka czesto takze mam duuuuza nadzieje :tak:
W swieta mielismy siedziec w domu ale jedziemy do rodzinki do Krumlova :)
Musze Wam sie pochwalic moja corka na mikolaja dostala keyboard i nauczyla sie juz grac piosenke Panie Janie hurrrrra.gifciesze sie bo widze ze sprawia jej to ogromna radosc

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Aschlee- ale super! Masz meeega zdolną córeczkę :-D A ja uwielbiam tę melodię: Paaanie Jaaanie, Paaanie Jaaanie, pooora wstać, pooora wstać... nanana :-) Kochana, ja myślę, że uda Ci się tym razem, czego z całego serca Ci życzę :-)

Malusiolka- no coś Ty Kobietko Ty nie dasz rady?? Nooo wiesz, kto jak nie Ty!! Ale raz- dwa wszystko ogarniesz Kooochana :tak: Maluś proszę przepisz mnie do poczekelani, już nie mam siły czekać na tę moją @ :-( Aaa i możesz dopisać, że to mój 15 cykl starań.

DOBREJ NOCKI DZIEWCZYNKI :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry