karotka00
Fanka BB :)
mamaTomeczka jak sobie przypomnę jakieś fajne scenki,to na pewno nie omieszkam opisać 
Póki co,ja też zamawiam kolbę kukurydzy!! Nawet nie musi być seksowna,ale hm...taka do pojedzenia dobra,nie na jednego gryzka.
A jeśli chodzi o przytulanki,to mi się zdarzyło kiedyś spaść ze stołu i...rozbić wargę!! Wyglądałam jak Angelina Jolie świeżo po "liftingu" ust!!

Póki co,ja też zamawiam kolbę kukurydzy!! Nawet nie musi być seksowna,ale hm...taka do pojedzenia dobra,nie na jednego gryzka.
A jeśli chodzi o przytulanki,to mi się zdarzyło kiedyś spaść ze stołu i...rozbić wargę!! Wyglądałam jak Angelina Jolie świeżo po "liftingu" ust!!

Wtedy chyba stracilam resztki mózgu...
Ale pocieszę cię,że ja ogólnie łajza jestem i nie potrzeba przytulanek,żebym sobie krzywdę zrobiła...dzień bez siniaka uznaję za dzień stracony haha
I dodam że implant wtedy jeszcze działał !!!
Proponowano mi już przeszczep mózgu od kury, ale uznałam że nie jeszcze bym za mądra była i zrezygnowałam :-) a i dotacje z unii na to!! 
I tak siedzę z myślą o tym dobrym piwku,zanim staranka się zaczną,to napić się wieczorkiem mogę...a tu...CISZA...