reklama

Staraczki 2013

reklama
straciatella współczuję...mam nadzieję,że niedługo przejdzie :*
A z P. właśnie rozmawiałam,spotkał się ze znajomym i jest kur......wa mać PIJANY!!!!:wściekła/y: Jeszcze mi fochy stroi przez telefon,głupek jeden!!
Nic,ja uciekam w takim razie,szykuję patelnię,bo chyba dam mu w łeb,no słowo daję...:no:
Buziaczki dla Was i do jutra kochane,dzięki za śmiechawowy wieczorek.:-D

Karotka wiesz jakie jajca...właśnie przed chwilką zadzwonił mi telefon...nie znam numeru ale odebrałam...wystraszona że może coś komuś się stało...a tam jakiś lekko podchmielony gość pyta o Karolinę ???????????? Ja mu na to że nie ma tu żadnej Karoliny i że pomyłka ...a on na mnie z gębą że przecież mówiła mu że idzie do mnie na piwo !!! JAJA !!!
A jak to Twój do mnie dzwonił ??????????? Ale zaje..sty zbieg okoliczności !!!!!!!!

Jak masz patelnie tefal to szanuj....bo wiesz że jak walniesz z tefala to chłopu odwala ????? !!!!!! Sprawdzone !!!!!!!!!!!!!

Straciatella...znam to ...pisałam Ci już kiedyś że miałam identycznie...wszystkie objawy wskazujące na fasolę !!! Niestety u mnie to była tylko moja biedna główka która już nie radziła sobie z niczym !!! Trzymam kochana mooocno &&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale cisza jak nie ma nas tu !!!

DOBREJ NOCKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam
Również dołączam do Was
wink2.gif
obecnie czekam na @ bądź dwie kreseczki, które pojawić się mogą około 22 sierpnia. Mąż ma 23 urodziny chciałabym żeby miał prezent rok temu taki otrzymal, lecz trwał tylko 3 miesiące
unhappy.gif
chciałabym żeby teraz trwał na 9 miesiecy
yes2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry