reklama

Staraczki 2013

dorcia no hahaha hahahahhahah hahahhahaha :-D Padłam...no normalnie padłam!! Kobieto,jesteś the best!! :-D
Ale to raczej nie mój,on by powiedział,że za 20 minut dołączy do tego piwka.:-D
Patelnią nie dostał,uznałam,że macie rację i szkoda patelni marnować.... Ale opieprz dostał konkretny.:-p
A normalnie,to ja bardziej dyplomatka jestem...ale jak się wkurzę tak jak dziś, to czasem dostaję korby i robię po prostu awanturę,która często spotka się z przerażeniem,bo staram się często tego nie robić.:-D

reklama
perelka86 witaj kochana :-) Tutaj znajdziesz wsparcie i zrozumienie.. :)

Ejjj...wiecie co...ja z tej złości wypiłam 3 piwa...:baffled: I chyba się upiłam....:szok: Ojjj...zdaje się,że jutro będę się baaardzo źle czuła.... :( Wspomożecie mnie wtedy pozytywnymi wibracjami,prawda???? :-D
Dobrze,że to przed owulką,w sumie ostatni dzień @...to mogłam sobie pozwolić...ajj...ale jak pomyślę o jutrzejszym poranku....:sorry2:

wiikki ty jestes może z majówek? byłam tam do października niestety ale miło wspominam ten czas :)
Gratulacje malutkiej starasz się już dla niej o rodzieństwo? podziwiam, ale racja nie ma na co czekać :tak:

Dorcia tak jak pisze applecrumble starac się a będzie co ma być :)
Normalnie uśmiałam się nie źle pewnie kurier się wystraszył że coś ci sie stało i go zamurowało :)

Applecrumble spokojnie dwa miesiące to niedługo, ale nakręcać się też nie warto wiem coś o tym...

Arcala ja podobnie do Ciebie jestem jakoś 6 dni po owu i dzisiaj przy sprawdzaniu szyjki miałam odrobinke brazowego a tak to kremowy ama nie wiem co to było...

mamaTomeczka o matko ja to bym paniki zaraz dostała masakra, ale byłaś dzielna;-)

Leemonca zamawiałaś testy z allegro? mnie one nigdy nie wychodziły do końca pozytywne chociaż owulacje miałam jedynie te domowe laboratorium mi pokażą :) nie mam pojęcia czemu tak

Piaska nowy cykl nowa nadzieja...

krowkabordo gratulacje ;)

kobietka22 chyba kiedys pisalas na majówkach 2013 jak dobrze pamiętam pisałaś o tabletkach powiem ci ze ja tez teraz biore ale mam je odstawić jak zobacze dwie kreseczki poprzednio tak zrobiłam.

tekla no to owu tuz tuz stoi za płotem :)

emalia82 witaj :)

karotka00 ja to po już jednym padam hehe:-)

Poczytałam wszystko tak z grubsza odpisałam a teraz mykam. Dobrej nocki :*

witajcie z rana ;)

Perelka86 masz racje jestem z majówek, przykro mi, że musiałaś nas opuścić, ale mam nadzieje, że tym razem spotkamy się na majówkach 2014 i zostaniemy tam do końca :)

Ja zaraz uciekam na pociąg i do rodziców na 1 dzień, ale wczoraj wieczorem po 21.00 zepsuła się nam winda, a mieszkam na 11 piętrze. Dobrze, że mąż poszedł wyrzucić śmieci to zauważył. Wpadłam w lekką panikę, jak ja zniosę rano wózek z dzieckiem i torbą, bo mąż z rana wyjezdza więc samej nie wiem jak podołam. Zadzwonilam na pogotowie, tam pan powiedział, że windę naprawią z rana, na co ja wydałam lekki okrzyk niezadowolenia, spytał o co chodzi, wytłuamczyłam, mu że z rana mam pociąg i musze iść z wózkiem. Po 15 min przyjechał i naprawił windę...jak miło :)

A jeszcze Wam opowiem mój sen. Śniło mi się że zaciążyłam. To dobry znak?? A najlepsze, że test robił mój mąż nasiuśkał i 2 krechy, później ja i tez 2 krechy. szkoda, że on nie może choć trochę pochodzić w ciąży zwlaszcza pod koniec :P

miłego święta :)

Być może temat się dubluje, ale zauważyłam że mamy wątek dla starających się w lipcu, sierpniu (i innych miesiącach)- te wątki nadal żyją. Wkrótce pewnie pojawi się także wątek wrześniowy.

Czy nie lepiej połączyć się w jednym?

Czekamy na potwierdzenie:

wanda_23 - termin @ 10.08

Świetny pomysł... Nie trzeba latać po tylu wątkach....
A jeśli o mnie chodzi to data @ powinna być na 13. W każdym bądź razie jeszcze nie testowałam, @ nie dostałam... Chyba boję się zrobić test, boję się rozczarowania :no:
Zrobię jutro lub w sobotę rano.

Hej. Dzis drugi dzień naszych wakacji i znowu leje. Normalnie już śmiać mi sie
chce, takie mam szczęście :-) Ale sie przynajmniej jodu nawdycham i gofrow nawpycham :-)

hej :-D z wakacjami czy urlopem zawsze taki problem, że się wraca większym o kilka kilo :-( Już teraz trochę przytyłam i mnie to martwi. Nie schudnę bo kocham piec i jeść. Ale powiem Wam coś jak powiedziałam mężowi no, że jest mnie za dużo, że mam oponkę usłyszałam:"to nie oponka a koło ratunkowe dla dzidziusia" :-D normalnie wtedy padłam ze śmiechu :-D

piaska chyba ten rok nad morzem taki w kratkę pogodowo... nam się pierwszy raz od wielu lat trafiła średnia pogoda. kiedyś to przez cały lipiec potrafiło być po ok. 30st... trzymam kciuki, żeby się poprawiło :rofl2:

perelka cześć :-D

wanda twarda jesteś, że jeszcze nie zrobiłaś testu :szok: &&& za pozytyw, jak w końcu wymiękniesz i zrobisz :-D

straciatella życzę, żeby to było TO :-D a jeśli tfu tfu nie jest, to zdrowiej kochana

my wczoraj byliśmy wieczorem w szpitalu, bo Gabryś przyciął sobie palca drzwiami, ale tak konkretnie, palec urósł ze 4 razy, cały siny i trochę spanikowałam, że złamał paliczka dalszego. A nie miałam pojęcia co by było, jakby miał złamany, bo nawet nie wiem, czy gips by coś dał, czy to się zrasta... ale jest ok :-D jak zwykle mamunia przewrażliwiona :oo:

miłego dnia kobietki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry