Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie przeważnie drób gości na talerzach we wszelakiej postaci i to mi wychodzi najlepiej, ale P. dla odmiany przytargał wczoraj ze sklepu wołowinę... najlepsze jest to, że nie wie co kupił - pytam czy to polędwica, antrukot, rozbratel czy co - to on zdziwiony na mnie patrzy, co ja od niego chcę Tekla BBholiczka ...witaj w klubie !!!
Karotka ja gdziekolwiek się pojawię to jest wesoło...moje kumpele zawsze maja zakwasy twarzy po imprezkach ze mną w roli głównej !!!
Wbijaj do mnie bo mam i piwo i sexaśne kolby kukurydzy...i pralkę z trzema programami wirowania !!!
Straciatella taaaak pasta BHP jest najlepsza na zafarbowaną skórę....czyszczenie, peeling i masaż w jednym !!!
Ja nie mam dzisiaj siły na nic...normalnie na nic !!! Ide spać...córcia pojechała do koleżanki więc..... DOBRANOC !!!
krowkabordo GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dopóki mój małżuś w domu to ciężko mi będzie nadganiać , bo ten pracoholik ciągle coś wymyśla, ale od pon koniec męczarni i będę z Wami nontoper :-) Dziękuję za miłe przyjęcie. To dobry pomysł z takim ogólnym wątkiem, bo jak bym miała co miesiąc się zapisywać na nowy to już by mi brakło zakładek w kąpie 

Kiedyś żadnej wódki nie trawiłam, ale ta mi przypadła do gustu, tylko że bardziej piję drinkowo niż kieliszkowo. Jak mam ochotę na słodkie to cytrynóweczka z mirindą, a jak nie to z wodą - żywcem gazowanym, do tego kilka kropel cytrynki i mmmmmm pycha... a i kaca nie ma po cytrynce rano
Kurde dziewczyny wiadomo, żadna z nas raczej alkoholiczką nie jest i to, że czasem lubimy popić to chyba rzecz normalna? wszystko dla ludzi... jeżeli w granicach rozsądku i z umiarem