reklama

Staraczki 2013

chyba każda z nas trochę (albo dużo więcej jak trochę) się wciągnęła w forum :-D
kawa i odpalenie forum to u mnie dopiero w pracy, bo jak rano wstaję to mała szogunka daje mi znać, że już dawno przede mną wstała! muszę ją oporządzić, siebie też, potem odstawić albo do teściowej, albo do mamy, albo do siostry, i doturlać się do pracy.

reklama
Tekla BBholiczka ...witaj w klubie !!!

Karotka ja gdziekolwiek się pojawię to jest wesoło...moje kumpele zawsze maja zakwasy twarzy po imprezkach ze mną w roli głównej !!!
Wbijaj do mnie bo mam i piwo i sexaśne kolby kukurydzy...i pralkę z trzema programami wirowania !!!

Straciatella taaaak pasta BHP jest najlepsza na zafarbowaną skórę....czyszczenie, peeling i masaż w jednym !!!

Ja nie mam dzisiaj siły na nic...normalnie na nic !!! Ide spać...córcia pojechała do koleżanki więc..... DOBRANOC !!!

krowkabordo GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uśmiałam się :-D
a teraz pytanie z innej beczki jaka pozycja wg Was jest najlepsza? Mnie chyba rzeczywiście ciągnie do ciąży, bo mam chcice jak nie ja (8 razy na 13 dni po okresie) ;-) mężowi to jak najbardziej odpowiada :blink:

tekla
widzisz,jak takie małe coś,a humorek poprawia ;)
poziomka to pewnie co rano masz niezły sajgon :szok:
dorcia to ja się wbiję do kogoś na bagaż na lotnisku,powiem,że to kanapki i zaraz obalimy piweczka,kukurydzę i przetestujemy pralkę :-D Pomysł bardzo trafiony,no uśmiałam się znowu!!!!
A ten pajac dalej mi nie dał znaku życia!! No zabiję ,jak wróci,przysięgam-zabiję!!!!!!:wściekła/y:

Karola, my nocowaliśmy tu: Apartamenty Pomorze - Witamy ! - Opis
Mięliśmy ten największy apartament, bo byliśmy ze znajomymi i w sumie było nas 9 os. Noclegi wychodziły bardzo tanio, ok 37 zł/os. Pewnie dlatego, że to ni centrum i do morza też kawałek trzeba było dojechać.

applecrumble no w kilka osób to się opłacało ale my chcemy jechać tylko we dwoje, a to wtedy wychodzi dość drogo... chyba jednak lepiej poszukać kwater prywatnych :confused:

Karotka...taaaak zabijesz a dziecko kto Ci zrobi heeeee ???
Mówię Ci wbijaj się do mnie !!! Ale się Twój zdziwi jak zastanie pusty dom !!!

mychunia pozycja hmmm...horyzontalna uważam najlepsza !!! A tak serio to różnie mówią...ja tam preferuję zwierzątka: pieski koniki itp. !!! Ważne żeby nie wstawać od razu i nie myć się ze dwa dni !!!

Noi widzicie co ja pier...dzielę ...dwie godziny się nie myć...a nie dwa dni !!!!!!!!

Nie no idę naprawdę spać bo chyba mózg ma kolejny urlop...nie płatny !!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry