reklama

Staraczki 2013

emalia ja też Cię witam serdecznie i na wstępie mocno ściskam! byle nie za mocno ;-) też mam za sobą poronienia, ale nigdy o tym nie pisałam, może dlatego że wcześniej nie znałam tego forum. Wpadłam tu dopiero jako staraczka ;-)

mała szogunka poszła na drzemkę, mąż ogląda obchody święta w TV, więc wpadłam jeszcze na chwilę do Was. Jak już mała wstanie, to pojedziemy.

reklama
Ojjjj....dziewczynki....łeb mnie nie boli,tylko napier.....nicza... :wściekła/y: NIGDY WIĘCEJ KROPLI ALKOHOLU!!!!!!!!! :-D
Pomijając mój stan agonalny,to wczoraj nawet doszło do przytulanek,całkiem miło mi się usypiało...aczkolwiek nie do końca wiem czy to zasługa przytulanek,czy procentów w głowie...:laugh2: Oczywiście,wiadomo,że za wcześnie na jakiekolwiek staranka teraz,bo dopiero dzisiaj mam w końcu ,łaskawie OFICJALNY dzień bez @,spakowała się pindusia i pojechała na Karaiby...i niech tam zostanie,bo jak nie,to jej samolot zestrzelę!! :crazy:
Dzięki za rady z tym 2KC,ale u mnie w Niemczech tego nie ma...:( A jeśli chodzi o alkohol,to generalnie za wódką nie przepadam... piję naprawdę rzadko,zazwyczaj na weselach albo szczególnych okazjach,i to też niewiele... Lubię czasem natomiast whisky i...piwo.:-D Nie no,żeby nie było...ja też alkoholiczka żadna nie jestem,ale czasem mnie napadnie na piwko wieczorem...no chyba,że tak jak wczoraj,to następny dzień mam z głowy....:szok:
Piszecie tu o pomysłach na obiad,a ja ledwo na oczy patrzę...chyba odgrzeję mrożoną pizzę albo paluszki rybne...takie żarcie awaryjne.:-D

Karotka- na kaca polecam kawkę z cytrynką mi pomaga :-p
a ja po rosołku już i wypiłam jedno piwko , do nas się dziś więcej osób wybiera fajnie pójdziemy na spacerek , wypijemy kawkę dzieciaki się pobawią ,a bo Wam jeszcze nie mówiłam mam fioła na punkcie dzieciaków ;p uwielbiam się z nimi bawić łaskotać i wygłupiać mam dużą rodzinkę ,w której jest dużo dzieciaczków tylko ja ostatnia zostałam bezdzietna.

kobietko na Was też przyjdzie czas, na pewno! &&&&&&&&&

Mała śpi i śpi, ale to zawsze tak .. jak siedzimy w domu to pół godziny i się zrywa, a jak gdzieś mamy wyjść to nagle spanie ją bierze :-D

witam
O matko produkcja niezłą parą :)

Wiikki nio to powodzenia :-)
No popatrz jak miły Pan rzadko się tak zdarza:szok:

Piaska oj tak jod zdrowy :)A gofry mniam pychaaa jeszcze bita śmietana owoc mmmniam

KObietka22 wydaje mi sie ze z poczatku albo pomyliłam wątki i chyba ciaza po poronieniu tam pisalas wlasnie. Ja tez biore ale mnie lekarz mowil zebym odlozyla jak zajde ;-)

Karotka współczuje kacorka mleko też podobno dobre może spróbuj :-)

Ja coś czuje, że nic z tego wyszedł mi pryszczol brzuch boli małpowo ech wogole prowadze wykresy na skarbmamy i ovufienr na tym drugim to zmieniam konta ,żeby nie płacic i dzisiaj znów mmi program zmienił owu jak wpiałam dzisiejsza tempke nie wiem czemu może się ktoraś zna? trochę wątpie, żeby wtedy była owu po przesunieciu.

Ja dzisiaj filecik z kurczaka buraczki ziemniaczki :tak:

Na kaca 2 rzeczy najlepsze: sok pomidorowy albo cieplutki rosołek!!
Mnie coś bierze. Zatoki zaczęły mi dokuczać. Mam nadzieje, że szybciutko sobie z tym poradzę, bo już niedługo przytulanka :)

reklama
Perelka- jak na ciąża po poronieniu to na pewno byłam ja :D
no powiem Wam ,że zjadłam drugie danie i pękam po prostu po dwóch dniach wiecznego pawika miałam wieeelki apetyt ,a teraz mam wieeeelki brzuch :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry