reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć dziewczynki :-)

O jej.. mnie coś dzisiaj cały dzień boli podbrzusze, mam sporo śluzu a przed chwilą było mi bez powodu niedobrze :sorry2: nie ma to jak sobie wmawiać objawy ciąży :-D

Malusiola ja bym chciała teraz córeczkę do pary :-) Ania jest w trakcie budowy domu, Emilcia sporo zabiera czasu więc chyba nie ma kiedy ale napiszę jej ;-) cieszę się, że znowu się spotkałyśmy :*

Centka jej :-( moja kuzynka też mieszkała wtedy w Londynie i też swoje przeżyła eh..

Apple
gratuluję!

Susel a czemu nie możesz się starać?

Piaska ucz się ucz bo za niedługo będziesz miała swojego bąbla ;-)

Straciatella żyjesz kobieto z tymi mdłościami? :*

dziewczyny, napiszcie mi.. testy owulkowe robi się raz dziennie czy kilka razy? I jak w ogóle wychodzi ta druga kreska to jest blisko owulacji czy nie ma znaczenia?

natkusia, ja też się ciesze, że znowu się spotkałyśmy :* Fajnie, napisz do Ani i pozdrów ją i Emilkę :) A poza tym ja też mam teraz dużo śluzu i dzisiaj nawet lekko był zabarwiony. Mam cichą nadzieję :)

Ostatnia edycja:
Malusiolka - doskonały pomysł:):)

mamaTomeczka - spore przeżycia, jeszcze w tak młodym wieku, niestety wszędzie dzieją się takie rzeczy, ale nie martw sie niczym niech fasolka zajmuje Twoje myśli:)

Straciatella - jak tam mdłości? przeszły trochę?

hej nadrobiłam co napisałyście od 14 siedząc w wc :cool:
teraz dopadłam laptopa wiec odpisuję conieco ;)

Malusiolka trzymam kciuki zeby to była fasolka &&&&&&&&&&&&

Piszecie o gazach, wstyd sie przyznać ale zawsze ich sporo mam nie wiem czy teraz więcej. Co zaobserwowałam w ostatnich 3 dniach - zatwardzenia :/ ale może też to kwestia trybu życia nie wiem. Bo ja to tylko w domu ...poza domem nie ma szans

Grzankaa tatuaże robi mi kolega ;) po znajomości ;) a gdzie w Poznaniu masz gina bo ja do Medicover jezdzę, a na festyne "dziadostwo" rweio mody wiejskiej ale calkiem fajny utarg ;)
Jutro nie jade nie chce mi się :P jedziemy na małe zakupy do Poznania ;)

centka80 ojej przezyłaś piekło

We wróżki niewierzę

mamaTomeczka o masakra jakie przezycia z tymi wypadkami.....ja raz poważniej poturbowałam sie na motocyklu tuż po maturze :P

@ nadal nie ma z objawów ciązowo-okresowych:
-bolą cyce jak jasna cholera ( zdjęłam stanik i ała
- bolą sutki
-zmęczona jestem jak diabli
- zatwardzenia?
- brzuch mnie pobolewa ale nie jajniki

co to ja jeszcze miałam pisać ? chyba wszystko :P

lamorela dzieki! to wyjasnia troche sprawe. to moze ja mam taki krotki bezowulacyjny teraz. jak ma byc bezowulacyjny to oby byl jeszcze krotszy!:-p &&&& za Twoje staranka.

zosiasamosia zyje wsrod calkiem normalnych muzulmanow ;-) wyslalam Ci wiadomosc na priv. ja uwazam ze ekstremisci sa we wszystkich krajach i wszystkich religiach. a z innej beczki, to zachecilas mnie do bloga lamoreli! chyba tez sobie jutro w pracy poczytam ;-)

karotka czytalam ksiazke, ale to raczej byla zbrodnia honorowa zwiazana z chora tradycja zakorzeniona w tamtych umyslach, a nie z religia. tak jak powyzej, mysle ze wszedzie sa ekstremisci a tu sie wiecej dowiedzialam i wiem ze sa tez ekstremisci po drugiej stronie.

Witam wieczorna porą,
nie jestem na bieżąco, bo 3 dni byłam u rodziców na wsi, zaraz zacznę nadrabiać.
Jutro spodziewam się @, a od piątkowego wieczoru mam takie skąpe plamienie na brązowo i jajniki mnie kłują na zmianę, a nie odczuwam bólu brzucha jak na @. Czyżby to plamienie to był przedsmak @? Nigdy tak nie miałam ... Ja ostatnio stwierdziłam, że muszę poczekać z bobasem i tą tarczycę swoją wreszcie uspokoić, więc tak liczę na @ ...

black_tea, fajnie by było i za && ---> :* ja za Ciebie też trzymam kciuki &&& będzie dobrze i jeszcze zobaczysz, że obie pojawimy się w majówkach 2014. Wiec co? Głupio mi się przyznać, ale ostatnio ja też mam więcej gazów i mam problemy z kupą. Byłam ciekawa, czy któraś z Was też tak ma. Ponoć, to są kolejne objawy ciążowe.

Grzankaa, u Ciebie dzisiaj owulka, to dziewczyno szalejesz :D :D Daj czadu. Z tego co wiem, to w owulację może powstać chłopiec :) Mam nadzieje, że u mnie trawiło się w owulację.

mamaTomeczka, współczuje Tobie. Nie dość, że sąsiad, a później ta starsza kobieta :(

Carpe, różne sytuację mogą być. Takie plamienie może być plamieniem implantacyjnym, ale również początkiem miesiączki. Trzymam za Ciebie kciuki &&&&, aby było po Twojej myśli :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry