• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2013

My też działamy, nawet mi się chce bardziej niż zazwyczaj po okresie. Biorę to za dobrą monetę ;) Łykam wiesiołka i wyglądam płodnego śluzu hehe
Poza tym ciąże wszędzie dookoła mnie - trzech kuzynów, brat i dwie znajome pary!
Grzankaa a jak się ma robienie tatuażu do bycia w ciąży? Bo nawet nie wiem, czy można? Chyba lepiej nie... Ja bym chciała na 30ste urodziny sobie zrobić, bo bardzo mi się tatuaże podobają. Mąż ma na łydce :)
susel pewnie żyjesz wśród takich normalnych, umiarkowanych islamistów, a wiadomo, że to nie oni stoją za zamachami, tylko te ekstremalne odłamy. Więc nic dziwnego, że źle Ci wśród nich nie jest. Gdzie dokładnie mieszkasz? :)

reklama
co do dobrego ginekologa to ja mam wspanialgo lekarza a raczej lekarke droga ale dobra. Prowadziła 2 ciąże szwagierki. Miała innego ale jak zaczęłą krwawić chciał ją od razu czyścić :wściekła/y:, a to miała krwiaka, który jej pekł, a nie straciła dziecko. Dziś Tosia ma już prawie roczek :-)

susel ja nie neguję istnienia fajnych muzułmanów,bo sama wielu takich znam.Są w porządku. Ja pisałam właśnie o tych fanatycznych odłamach albo ,nie wiem czy czytałaś,jest taka książka "Souad-spalona żywcem", świadectwo muzułmańskiej kobiety,na której popełniono tzw. zbrodnię honorową,na szczęście przeżyła. Zresztą...masz rację,nie ma się co sprzeczać :) Najważniesze,że czujesz się bezpieczna. I to dobrze.:-)

Ja też wiem, że na pewno istnieją "fajni" muzułmanie, bardziej mi chodzi o ekstremistyczne odłamy.

Pies atakuje mi monitor jak tylko widzi gif w podpisie Centki, myśli, że to mucha:-D

lamorela nudzę się trochę w pracy, więc weszłam na Twojego bloga. Super!!! :-) Akurat w sierpniu po raz pierwszy kupiłam Glossyboxa i chętnie sobie poczytałam o składach tych kosmetyków, bo nie wiem na co zwracać uwagę. Bardzo fajny blog, będę na niego zaglądała ;-)

ja oglądam żużel :tak: :-D

przed snem jeszcze zajrzę ;-) by rano nie dostać zawału ilościowego :-D

przypomniał mi się mój dzisiejszy sen ... że dostałam @ :baffled: taką mega, mega mocną :confused: w cyklu przy Mrówku śniły mi się testy ciążowe robione w ilościach hurtowych :cool:

reklama
mychunia, ja mam fajnego ginekologa. Koleś jest po 60-tce, ale można z nim pogadać/pożartować i zawsze jak potrzebuje pomocy pomoże. Można nawet do niego dzwonić do domu. Pamiętam jak przy Roksancę martwiła się, bo termin porodu miną, a tu żadnych oznak, że jak urodzę. Nie miałam rozwarcia, żadnego skurczu, a nawet wody mi nie odeszły. Lekarz powiedział mi, że jak będzie prawie tydzień czasu po terminie mam pchać się do szpitala i mówić, że coś mnie boli od razu muszą mnie przyjąć :P Jak chodziłam do niego na wizyty i nie było już miejsca to bez problemu mnie przyjmował i nie zawsze musiałam mu płacić. Ten ginekolog poprowadził moje dwie ciążę, 2 ciąże mojej starszej siostry i jedną prawie najstarszej siostry. Każda zadowolona i nie mam zamiaru zmieniać lekarza. Na początku 1 ciąży byłam u jakiegoś innego, ale po drugiej wizycie zmieniłam lekarza. Koleś przychodził, o której mu się podobało i miał w d*upie, czy któraś z kobiet była umówiona ;/ Po prostu miał nas gdzieś, a brał za to grubą kasę.

Aśku, ponoć z soboty na niedziele sny odczytuje się na odwrót :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry