reklama

Staraczki 2013

reklama
Niech Tobie będzie. Męża o 5-tej obudzę i zanim wróci z łazienki to będzie ta 5:30 :P Chyba, że przysnę. Jakby co centka wal w parapet, to się obudzę :D :D

saguś, ciesze się, że dzieciaczek rośnie. :*:*

Ale żeście naskrobały jak mnie nie było :szok: za nic w świecie tego nie nadrobię :no:
wczoraj wróciliśmy z wyjazdu tylko we dwoje; przytulanko było (19 dc), teraz pozostaje czekać na efekty (albo ich brak)
dziś jestem w 20 dc, od 5 dni jedynym sygnałem, że mogę mieć dni płodne jest śluz, ale najpierw było go malutko za to wczoraj myślałam, że się utopię :baffled:
pewnie ze staranek nic nie wyjdzie, ale przynajmniej mąż się zaktywizował ;-)
jestem po pierwszym dniu pracy, synu był dziś w przedszkolu. U mnie i u niego było nieźle, więc patrzę w przyszłośc optymistycznie :-D
trzymajcie się ciepło!
trzymam kciuki za te testujące i zafasolkowane :)

dziekuje dziewczyny!!!!!!!;*
Napewno was bede podczytywac bo kibucuje kazdejz osobna;*:*zaciskam za wszystkie &&&& i za testujace i starajace i czekajace;-)
EWka jaki przepis hm u nas nie bylo trudno chciala miec dziecie na wiosne a szczegolnie na maj < miejmy nadzieje ze tak sie stanie> uwierzylam w to do tego regularne cykle i testy owu mi pomogly, do tego kochajacy maz ktory tak samo tego chcial a przytulanek bylo moze okolo 6-8 razy i złoty strzal!;D

mallaika, witaj :)

centka, Ty się tam o kij nie martw. Specjalnie zostawię na dole przy drzwiach. Co się będziesz męczyć z szukaniem. Tak to do 10-tej mnie nie obudzisz :P :D:-D:rofl2:

sagaa, prosimy fluidy, ale bardzo dużo ma ich być :D:D

CarpeDiem, przykro mi :( <przytul>

centka, z łóżka jeszcze będzie trzeba jutro wyciągnąć black_tea :D Niech dziewczyna robi test i pokaże nam te II kreseczki. Ściskam za nas pośladki :D

Dziewczynki kochane, a powiedzcie mi coś jak to jest z tym castagnusem, pomaga troszkę w staraniach? I jak się go bierze? Wiesiołka to wiem, że się do owu. A castagnusa cały cykl czy jak? i czy jak cały cykl to zaprzestaje się po pozytywnym teście?

Ponawiam pytanie j.w. :-D

Ja mam sposób na odpisywanie - przeważnie mam 2 "karty" otwarte. Jedną od strony na której poprzestałam czytanie, a drugą z okienkiem odpowiedzi , żebym mogła zmieniając kartę na bieżąco odpowiadać. Bo tak po przeczytaniu 10 stron to totalny kociokwik w głowie i wszystko zapominam co komu :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry