biedroneczka84
Fanka BB :)
przepiszcie mnie proszę na 5.10 z terminem @ 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mierzę w pochwie, codziennie o 7 (nie robiłam korekcji) przez 5 min elektrykiem (byłam na kursie z npru i kobieta właśnie mówiła, że pomimo, że piszczał trzeba 5min trzymać, włączyć jeszcze raz i teraz piknięcia będą dopiero wiarygodne). Choroby nigdzie nie było, więc nie wiem co to za zawirowania mogły być.Lamorelko - Może coś z mierzeniem tempki? Pytam, bo ja mam elektroniczny, ale skubańca i tak muszę trzymać ok. 5 min., bo nawet jak zapika po minucie, to później jeszcze mierzy..)? Ten 7,8 dc są dziwne.. Może tu coś się działo? (Może gdzieś tu korygowałaś?). A gdzie mierzysz?
Swoją drogą nie ma co się martwić. Rotzer pisze, że według jego badań ok. 30% kobiet ma książkowe cykle. Jesteś w najlepszym wieku do zajścia w ciążę (czego Ci zazdroszczę!). Ale byś nam radości sprawiła, jakby się okazało, że jednak ten cykl będzie tym szczęśliwym!! Z całego serca tego Ci życzę!!
ale padam.. 
i jestem Twoją fanką

A poza tym nawet mój mąż zauważył zmiany na mim brzuchu (wydaje się on okrąglejszy, tak jak miałam przy dwóch ciążach). Wmawiam sobie, albo to ciąża. Zobaczymy jutro przy testach, chyba że mnie wcześniej odwiedzi ciotk@ z W@rszawy 

Wierze w to bardzo;-) Plan jest żeby starać się co drugi dzień, a w okolicach owu codziennie;-) Trzeba to wykorzystać, że mam Małża w domku;-)