reklama

Staraczki 2013

reklama
Coś jest chyba ze mną nie tak, beta ujemna, ale test ciążowy (który zrobiłam teraz) pozytywny! O co do jasnej ciasnej chodzi? Test się myli, czy laboratorium coś schrzaniło?

malusiolka - Ja tez miałąm robić test jutro. Ale zrobie jak mówisz. mam nadzieję ze jutro @ nie przyjdzie:). No i oczywiście Masz racje -Majówka 2014 :):)
W sumie co do tej owulacji to tez sie zastanawiałam czy czasem mi sie nie przesunęła. Także sama za siebie trzymam kciuki:):):) i za wszystkie inne jutro testujące:)

Lamorela według wykresu to Ty betkę robiłaś dzień po owu to nic dziwnego, że ujemna:))) Jeśli spadek w 4dpo był spakiem implantacujnym to dzisiaj już bladziocha możesz widzieć:) Wrzuć fotkę:)

lamorela, u nas jak robi się betę, to pokazuje dopiero od 3 tygodnia ciąży :) Skoro test wyszedł musisz być w ciąży. Ostatnio babka w aptece do mojego męża powiedziała, że nie możliwe jest aby, któryś test z kolei mylił się. Trzymam &&&& :*

Crystal, ja za Ciebie też trzymam &&&&& :*

Grzanka Kochanie, szczerze napiszę, że nie wiem. Może spróbować. Jeżeli nie wyjdzie odczekasz parę dni i zrobisz kolejną :) &&&&& :*

reklama
Ja, przynajmniej po ostatnich przejściach z badaniem krwi i tym jak, lamorelko, przeszłaś negatywny wynik, na Twoim miejscu bym odczekała z kolejnym testem z krwi przynajmniej do 28 dnia cyklu. To jest rozsądne. No chyba, że kreska na teście jest silna i nie pozostawia żadnych wątpliwości.
Wklej nam zdjęcie kreski. Zobaczymy i poradzimy. Ja wiem, że przyjemniej czyta się "huraoptymistyczne" reakcje na każdy z potencjalnych objawów, ale po tym jak @ przychodzi, po takim nakręceniu się można się nieźle zawieźć:-( Życzę Ci, by już niedługo (bo to tylko tydzień został do @!!) wszystko się wyjaśniło. Na pewno się frustrujesz już tym cyklem, ale będzie dobrze..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry