reklama

Staraczki 2013

Suselku - trzymam kciuki. Patrzyłam na Twój wykres. No, dziwny. Dla pocieszenia pooglądaj na Ovufriendzie wykresy, które zakończyły się ciążą. Też bywają nietypowe :happy2:

Natkusia, Malusiolka - oczywiście, że trzymamy za Was kciuki!! Mam nadzieję, że rano jak wejdę na forum, to już będziecie obsypane gratulacjami!! :-)

reklama
Cyntia, znając mnie to ja wejdę dopiero około 9-tej :D Zawsze najpierw muszę się umyć, dzieci przebrać, nakarmić i wtedy mam czas. Chyba, że jutro uda mi się zobaczyć II kreseczki i nie wytrzymam. Wtedy wejdę na forum i napisze :P Ale dzięki za &&&& :*

maz ogladal film a ja was nadrabialam i w koncu sie udalo!

ewka
serduszek na Twoim wykresie co nie miara! chyba maz dotrzymuje slowa ;) &&&&&
Mimimoo ale Twoj wykres piekny! chyba cos z tego bedzie :-) a jak przeczytalam o bladziochu to tylko sie utwierdzilam!
celta bardzo mi przykro :-( u mnie bylo dokladnie to samo w poprzednim cyklu. mysle ze jest tu nas wiele z takimi przejsciami wiec sie nie martw. wszystkim nam sie w koncu uda!
benfica widze ze tak jak Ci przewidywalam, @ przyszla trzy dni po odstawieniu dupka ;-) super! to teraz &&&&& za owocne przytulanie! mialas jakies badania zeby sprawdzic skad ten dlugasny cykl?
Piaska :-( &&&&& zeby sytuacja w koncu posunela sie w dobrym kierunku!
malusiolka &&&&&&!!! widze ze z mezem mieliscie niezle tempo ;-) super ze juz wam sie uklada. napewno z trzecim maluchem sobie poradzicie! dzieki za te mile slowa, od razu lepiej sie robi :blink:
natkusia za Twoje testowanie tez &&&&!!!

kobietka czytalam Twoja historie ze lzami w oczach. wszystkie jestesmy tu z Toba i wspieramy Cie tu internetowo w starankach,a wyglada na to ze rodzina jest tez dla Ciebie wielkim wsparciem, wiec wszytsko bedzie juz tylko lepiej. oby jak najszybciej wam sie udalo!! !&&&&&&!!! a Twoj maz to chyba jest bohaterem dla Ciebie,co? ;-)

karola widze ze Twoj wykres tez szaleje. dziwna sprawa... u mnie tez stresy zwiazane z mezem a do tego inne czynniki zaburzajace, wiec moze to nasi panowie psuja nam wykresy :-p

Cyntia co do metod naturalnych to ja tez sie zgadzam ze jakos nie moge sobie wyobrazic ze bylaby to metoda zapobiegajaca ciazy:-p chyba by byla ciagla abstynencja!:-p od kiedy zaczelam mierzyc tempke i obserwowac cialo to widze jakie to wszystko niepewne, co chwile mi sie wydaje ze to juz moze owu... a jednak nie. myslalam na poczatku staran, ze juz nie wroce do tabletek i po ciazy (myslalam oczywiscie ze szybko uda mi sie zajsc :-p) bede probowac metody naturalnej, ale juz sama sie zniechecilam. a co do zurawiny, to tez teraz bralam, ale wyczytalam ze tylko do owu sie bierze, bo potem moze wywolac poronienie. i dzieki za pocieszenie! :blink: w tym cyklu jest wiele rzeczy, ktore mogly tempke zaburzyc, wiec jezeli to jednorazowe to jakos przezyje ;-) chociaz po cichu nadal licze na pozna owu!
Straciatella gratuluje serduszka!!! ale sie z Toba ciesze! :-)
Grzanka Twoj wykres od 3dpo mi sie podobal a widze ze pod moja nieobecnosc stal sie jeszcze piekniejszy! &&&&&&&&!!! a skad pomysl ze mialam w piatek? bo jednak dzis byl duzy spadek... jak cos to ja sobie mysle ze dzis, bo ten wczorajszy test owu pozytywny to byl taki z allegro, ktory nigdy nie wychodzil a tu nagle! jak jutro bedzie wzrost to moze jakims cudem mam racje :-p oby!

Susel dzieki:) myslisz ze cos z tego bedzie? Spojrzalam na twoj test owu pozytywny a nie widzialam tempki, ale dzisiaj to moze byc to:) wiec do roboty:) 3mam &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Melduję że u mnie I paskudna krecha :-( ja się jednak zastanawia czy ok tego 3 września jak nagle wyszły mi testy owulkowe nie było jednak Owu.. teraz tak będę taka zawieszona i czekać niewiadomo na co.. :dry::-(

Malusiolka jak u Ciebie? Mam nadzieję, że lepiej niż u mnie.. &&&&&&&&&&&&&&&

Piaska nieźle :szok: rozumie, że testy i betkę robiłaś?

Susel ale się rozpisałaś :-p;-)

wiecie co.. smutno mi :-(

natkusia dopuki nie ma @, jest nadzieja, więc nie smutaj się!
Ja melduję się, że temperatura nie spada, a nawet powoli idzie w górę, ale czuję się jak na @, na prawdę to jest dziwne, bo piersi urosły mi o roziar:szok: do tego są tak tkliwe, że koszulka mnie drażni, a do tego brzuch boli jak podczas @. Ja już chcę wiedzieć co i jak, wolałabym tak na prawdę dostać @ i mieć spokój niż czekać.

Ostatnia edycja:
ja też robiłam test.... no i oczywiście negatywny :wściekła/y:a to już 42 dc... Jutro idę na betę, zapewne też będzie negatywna. Pisałam już do gina, ale nie odpisuje chyba jest na urlopie. Jak już odbiore wynik bety i będę wiedzieć na czym stoję będę mysleć co dalej, jak będzie negatywna to chyba pójdę do innego, żeby sprawdził co jest i dał ewentualnie coś na wywołanie.
Natkusia powtórz może test za 2 dni,
Malusiolka jak tam?

reklama
Witam Moje Kochane Kobietki :*

Specjalnie weszłam od razu po teściku i powiem tak. Wydaje mi się, że są II kreseczki, ale za wcześnie zrobiłam teścik. Kreseczka przy C nie jest aż tak mocna jak w poprzednich testach, ale za to kreseczka w T jest. Trzeba się dobrze przyjrzeć, ale jest. Może sobie wmawiam, ale wydaje mi się, że to ciąża. W poprzednich też tak wchodziły i to 5 dni po spodziewanej @ i były troszkę bardziej widoczne. Dzisiaj idę na betę i się okażę. Nie chce się rozczarować jak lamorelka :( Może to być za wcześnie i nie wyjdzie, ale nie mam wyjścia. Stres mnie tak zżera, ze brzuch mnie boli. Możliwe, że później zrobiłam, bo 2-giej siusiu poszłam, ale testu nie zrobiłam i dopiero o 7-mej teścik. Dziękuję dziewczynki za &&&&& potrzymajcie je jeszcze na betkę proszę. A poza tym śniło mi się dzisiaj, ze test nie wyszedł :P

natkusia, może za wcześnie kochana :*:* Jestem z Tobą <przytul>

susel, ciesze się, że zrobiło Ci się od razu lepiej po moich słowach. O to mi chodziło :) Trzymaj się Kochana :*

tekla, tak jak mój mąż powiedział.. "Nie ma sensu wydawać na testy tyle kasy. Lepiej iść na betę i od razu będziesz wiedzieć". U lamorelki mogła nie wyjśc, bo owu mogła mieć później i testy nie pokazywały ciąży tylko owu :) Będzie dobrze :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry