Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LAMORELA-&&&&&&&&&&&& MALUSIOLKA-U mnie @ brak,takze to dobry znak,powinna byc wczoraj:-) NATKUSIA-za Ciebie tez &&&&&, bo jeszcze nic nie jest pewne..
KPe007, zawsze jest nadzieja U mnie jest tak, że jest mi strasznie niedobrze, bo jeszcze nie jadłam (mdli mnie), ale zaraz uciekam jeść. Muszę być w ciąży, bo normalnie czegoś takiego u mnie nie ma ;/
lamorelka, na pewno Tobie powie co jest narzeczy <przytul> :*
Natuś Kochanie <przytul> Nie martw się. Wiem, że łatwo mi mówić, ale nie chce abyś się smuciła, bo mi smutno jest
Myślicie, że mogę iść do jakiegokolwiek ginekologa (kiedyś do niego chodziłam) bo on przyjmie tego samego dnia, czy czeka na wizytę u mojego za ponad miesiąc?
Grzanka oby oby! tempka taka nijak ale moze powoli bedzie rosnac. ciagle mam nadzieje. a Twoj wykres mi zniknal z sygnaturki. usunelas? natkusia rozpisalam rozpisalam bo strasznie duzo przegapilam! ale teraz juz bede na biezaca
Malusiolka a Ty nadal trzymasz nas w niepewnosci! o ktorej wyniki bety?