reklama

Staraczki 2013

Zrobiłam krew bo początkowo myślałam, że owu była w 8 dniu cyklu, ta jedna wyższa temperatura (6dc) jest lekko zaburzona bo spałam krócej i jak ją zaznaczałam jako zaburzoną to ovufriend mówił mi, że owulacja była w 8 dniu cyklu, ale potem po tym skoku jak odznaczyłam zaburzenie jako owu potraktowany został ten skok, test ciążowy pierwszy pozytywny wyszedł mi chyba w 17dc, więc w 18dc poszłam na betę, a ona <0,1 test zrobiłam po to żeby zobaczyć, czy tej kreski już tam nie ma i była tylko zaburzeniem testu. Dziś już zdjęć niestety nie zrobię bo właśnie zaszło słońce, a bez niego zdjęcia mi po prostu nie wychodzą.

Może w poniedziałek pójdę do ginekologa (choć on nawet jakby chciał, to teraz ciąży jeżeli jest to nie zobaczy). Przejdę się niech zobaczy, czy wszystko ok z moim jajnikiem (lewy pobolewa mnie już od paru dni, tym razem inaczej niż przy przypuszczalnej owulacji).

Ostatnia edycja:
reklama
hej wszystkim :-) na początku gratki dla świeżo upieczonych zaciążonych :tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie bez zmian, miewam gorsze i lepsze dni. moja @ raczej przybędzie lada dzień :angry::angry: no cóż, bywa :no:
czytam forum codziennie, a bynajmniej się staram :-) uwielbiam czytać co u Was dziewczyny :-):-) życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i trzymam kciukasy :tak::tak::tak::tak::tak:

Malusiolka,Natkusia-widzę,że o mnie zapomniałyście,że miałyśmy razem testować:-(,ale mi i tak nic z tego nie wyjdzie,bo nie kupiłam dziś testu..także będę testowac dopiero w poniedziałek jeżeli oczywiście @ nie zawita.. Lamorela-no nie wierze,to super;-)może było rzeczywiscie za wczesnie na tą bete?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Malena-a co to za pesymizm?może jednak @nie przyjdzie? a u mnie zadnych objawów @,ale ciążowych też nie..w poniedziałek zrobie test,a może odczekam jeszcze pare dni,żeby był ,pewny..sama nie wiem..:confused:

KPe007, nie zapomniałyśmy Kochana :* Myślałam, że zmieniłaś zdanie dlatego o Tobie nie wspominałam z tym testem. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie bardzo, bardzo mocno :*:* Nie ważne, czy jutro z nami zrobisz, czy w poniedziałek, ale jestem z Tobą :*
lamorelka <przytul> Trochę cierpliwości Kochana i daj nam screena z teścikiem :D

Ja właśnie po kolacji. Jadłam sałatkę z zupki chińskiej <mniam> z teściową zrobiłyśmy. Wykąpana jestem, dzieci śpią i tylko pozostało mi czekać na męża, który 3/4 rano wróci.

Dziewczyny, martwię się jutrem. Jutro jest 28 cykl i trochę brzuch boli jak na miesiączkę i czasami pobolewa podbrzusze, sutki bolą i przytyłam 3 kg :szok: A jak test nie wyjdzie? I tak pójdę na betę, ale boje się, że ona też nie wyjdzie :(

My już wróciliśmy.. Misiek śpi a ja luz blues :-)

Malusiolka Mysiu Pysiu będzie dobrze :-) ja Ci to mówię! Ja jutro jak tylko wstanę zrobię test i dam znać.. dzizis ale się boję :shocked2:

Kpe kurcze szkoda, że nie będziesz z nami testować.. no to &&&&&&&&&&&&& na poniedziałek :*

Lamorela moim zdaniem jak testy wychodzą to ewidentnie ciąża :tak: ale poczekaj do terminu @.. :***

Crystal &&&&&&&&&&& żeby wredota nie przychodziłą :-)

Cyntia oby już poszła wredna ciotka..

Grzanka moim zdaniem 31dc na betę jest jak najbardziej ok :tak: &&&&&&&&&&&&&&&

Czesc dziewczyny! przez chwile mnie tu z wami nie bylo bo mialam malego dolka i mam do nadrobienia 40 stron!!! zaraz postaram sie was nadrobic. przepraszam ze tak sie nie odzywalam, ale przez trzy dni nie bylo serduszka na moim wykresie, klocilam sie z mezem, do tego moj wykres jakis szalony i owulki nie mozna sie dopatrzec plus kolejne wiadomosci o przypadkowych niechcianych ciazach znajomych i pytania kiedy u nas bedzie dzidzius... no jakos mnie sytuacja przerosla... :-(
ale wczoraj pogadzilam sie z mezem, doszlo serduszko na wykresie i humor tez sie troche poprawil. jak ten okres ma byc bezowulacyjny to mam nadzieje ze szybko sie skonczy!

Susel kurcze.. dobrze, że wszystko się już ułożyło i jest Ci lepiej :tak: i &&&&&&&&&&&& za ten cykl, a nóż.. ;-)

Kpe też mi się trochę przytyło.. no no ;-):-D

Nieśmiało proszę o trzymanie jutro mocno kciuków za mnie i Malusiolkę :-)

Ja idę poczytać i spać.. Dobranoc :*

reklama
susel, nie smuć się Kochana. Będzie dobrze. Niedługo zobaczysz na teście swoje wymarzone II kreseczki. Z całego serca Tobie tego życzę. Zasłużyłaś na to, aby zostać mamusią :*:* Musisz być dobrej myśli, a marzenie spełni się. Nic nie szkodzi, że się nie odzywałaś. Rozumiemy, że mało czasu. Wiele z nas mało co bywa teraz na forum. Buziaki i trzymaj się Kochana :*

Natkusia <denerwuje_się> Trzymam mocne kciuki &&&&&&& :* Nie siusiaj do rana, to stężenie będzie większe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry