reklama

Staraczki 2013

Conti - trzymam kciuki za następny cykl &&&

Natkusia - test podobno około chyba 14 dpo z tego co pamiętam, ale im później tym lepiej, trzymam kciuki za II

mamaTomeczka - ale Twój wykres chyba pokazuje, że powinny wyjść II, z tego co zdążyłam się zorientować w tych wykresach, bo ja to noga jestem :-) Ale trzymam kciuki, żeby były dwie kreseczki i całkowicie Cię rozumiem jeżeli chodzi o stresa przed testowaniem...

Cyntia - nie wiem kiedy testować... nie mam pojęcia... Poczekam chyba jeszcze z dobry tydzień, jak wcześniej napisałam i później tym lepiej i tym dłużej jakaś nadzieja jest..

reklama
Dzisiaj jest taka porada dnia na Ovufriendzie:

Porada dnia
Aby gospodarka hormonalna Twojego organizmu mogła prawidłowo funkcjonować powinnaś posiadać odpowiednią ilość tkanki tłuszczowej. Do obliczenia prawidłowej masy ciała możesz posłużyć się wskaźnikiem BMI (ang. body mass index) – w tym celu podziel swoją masę ciała w kilogramach przez wzrost w metrach podniesiony do kwadratu. Idealna wartość BMI dla kobiety starającej się zajść w ciążę wynosi od 20 do 27.

Hmmmmmmm, a moje BMI wynosi 19,4.. Musiałabym jeść 2 chłopskie obiady dziennie, by w ciągu miesiąca przytyć max ze 2 kg :baffled:

Cyntia - chętnie oddam Ci kilka kilogramów, mam tak dyszkę na zbyciu, choć może nie wyglądam :cool2:

mamaTomeczka może poczekasz do terminu @? Żebyś znowu nie musiała się rozczarować..

Cyntia &&&&&&&&&&& za cykl :-) też Ci mogę z 2kg podrzucić :-D

Wanda &&&&&&&&&&&& za ten cykl :-)

Malusiolka daj znać!!

ja już mam poprasowane :-) dzisiaj mam luz z obiadem bo wybieramy się na 60. teścia więc będzie wyżerka :-D

witajcie,

ale dziś mam lenia :)

Mamusiolka ale fajnie, beta napewno wyjdzie dodatnia, trzymam kciuki :)

Natkusia póki nie ma @ jest nadzieja, także powtórz test za kilka dni

MamaTomeczka silna wola wygrała, zrób test może we wtorek?

Trzeba iść na zakupy, na spacer, korzystać z pogody bo jutro ma padać.
Miłego popołudnia

Malusiolka, po cichu gratuluję II i trzymam &&&&&&&&&&& za betę. Czekamy na wyniki:-)
natkusia, może za kilka dni pojawi się druga kreseczka, może jeszcze po prostu nie wykazuje
lamorela, poobserwuj temperaturę i objawy. Jak będzie ok, to leć pod koniec tygodnia na betę. A co do gina, to bym na razie szła tam, gdzie szybciej.

Ostatnia edycja:
Malusiolka, ale trzymasz w niepewnosci :-)

Wiecie co? Ja sie boje przed jutrzejsza beta... Raczej nie spodziewam sie pozytywnego wyniku. Ale jakas taka malutka nadzieja sie tli. Strasznie sie denerwuje.

reklama
Cześć piękne :* ;-) Co tam słychać? Ostatnio urwanie głowy miałam i baaaaardzo ograniczony dostęp do neta,w związku z czym nie miałam za bardzo jak was podczytać,ani pisać. Któraś zaciążyła??? Proszę o aktualne info i obiecuję z powrotem systematycznie się udzielać :) A w ogóle,to gdzie nasza lista? :confused: Nie mogę znaleźć albo,jak zwykle,przegapiłam...Dzisiaj mam 32dc, i wziąwszy pod uwagę moje nieregularne cykle,ale za to całkiem owocne staranka w tym cyklu...jestem podenerwowana.:-D Nie mogę znaleźć,cholera,tego mojego ostatniego testu ciążowego,jedynego,który się ostał. Na razie @ brak,mam nadzieję,że tak zostanie...P.mówi,że cycki mi urosły,ale...to chyba autosugestia z jego strony.:baffled: Jak znajdę dzisiaj teściora,to pewnie do jutra nie wytrzymam,a jak nie,to...chciałam zmienić na liście datę testowania. Zresztą...w sumie w środę mam wizytę u ginki-tej Hinduski...może powinnam poczekać?? To tylko 3 dni...:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry