Hej Kobietki,
mimo, że nie mam wiele do powiedzenia, to jednak lubię zajrzeć i poczytać co u Was...
Cytnia85 - wiesz, moja @ też nie jest typowa, wodnista i czerwono-różowa (wybaczcie obrazowość, ale inaczej się nie da). Dotychczas była gęsta, skrzepliwa i brunatno brązowa...
Zastanawiałam się nad zrobieniem testu kilka dni po @, ale....wiem, że nic z tego. Jakoś nie potrafię uwierzyć, że mogłoby coś być, kiedy krew mnie zalewa....Chyba jestem zbyt wielką realistką..
Myślę, że odmienność obecnej @ to wpływ wiesiołka i ziół.
Koniecznie muszę zwiększyć ilość śluzu.... Właśnie przeczytałam, że w odpowiedniej ilośc, i dobrej jakości śluzu plemniki mogą przetrwać do 5 dni, natomiast w suchym giną po 1-2 godzinach.
Chociaż kiedy człowiek kocha się codziennie lub co dwa dni, nie powinno być problemu z tym, że plemniki nie mają mozliwości dotrzeć do jajeczka....
Coraz bardziej upewniam się w tym, usilne myślenie o poczęciu i ciąży blokuje coś w głowie i utrudnia poczęcie.

TYLKO JAK O TYM NIE MYŚLEĆ ?????

Nie potrafię

Jutro z rana idę do Wapirzyc oddać krew na badanie (estradiol, FSH i LH).
Dobrej, owocnej nocki Kochane. I oczywiście trzymak kciki &&&&&&&&&&& za wszystkie testujące i betujące