reklama

Staraczki 2013

hej kobietki

u nas weekend intensywny, korzystaliśmy z pięknej wrześniowej pogody :-D

dorcia
tęsknimy, tęsknimy :-D brakuje Twojego dosadnego poczucia humoru :tak:

susel
nie miałam monitoringu, bo poszłam do gina na szybko, myślę, że jeśli w tym cyklu też się powtórzy, że będzie taki długaśny, to poważniej o tym pomyślę. Choć myślę, że to coś z hormonami, bo mam na twarzy masakrę, jak stado nastolatek wyglądam :baffled:

cyntia, lamorela &&& :tak: chyba jednak coś się święci ;-)

malusiolka
super :-D

cyntia ja też mam bmi 19,4, ale przed poprzednią ciążą też takie miałam, a udało się można powiedzieć od samego myślenia :-D więc ja bym się aż tak nie sugerowała :sorry2:

miłego wieczoru :happy2:

reklama
Wierze na slowo cyntia, zresztą albo to moja chora wyobraźnia, albo po spojrzeniu na ekran z różnych stron i pod różnym kątem widzę jakby zarysik na dole. Zresztą na tych paskowych testach ciężko uchwycić kreskę. ja robiłam test owu i kreska testowa była w miarę ciemna, a na zdjęciu jak mega bledzizna wychodziła, a chciałam wam wrzucić żebyście się wypowiedziały co o tym myślcie ;D ale jak zobaczyłam zdjęcie na kompie jak lipnie wyszło darowałam sobie.

Leemonca - myślę podobnie jak Ty. Pomyślałam, że to przez Castagnus taki okres mam (bez skrzepów, różowa krew). Poronienie ciężko przeszłam i staram się teraz podchodzić do tego już chłodniej. Wtedy nic nie dało się zrobić, duphaston nie pomógł. Bolałaby mnie strata fasolki, ale wiem, że czasem trzeba pogodzić się z wyborem natury. Zobaczę co pokaże jutrzejszy test. Cholipa! Po kiego uja zrobiłam dziś ten test :baffled:

tekla - czyli masz bladziocha? super! cudna wiadomość!

Ostatnia edycja:
Cyntia- moim zdaniem czasem Matka Natura wie lepiej. Nie wiemy dlaczego tak się dzieje. I nasza wina tylko taka, że za szybko sprawdzamy, czekamy i już teraz zaraz od razu chcemy wiedzieć.... Miałybyśmy mniej smutku i stresu. To takie przykre. Kiedy myślę o tych wszystkich Aniołkach....

Czy mogę wziąć drugą tabletkę nospy (brałam ok 2 godzin temu) bo tak zaczął mnie boleć brzuch (tak jakby skurcze, ostry ból, staje się lżejszy i przechodzi), że nie daję rady.

Cyntia nie nie nie :-D ja fotografowałam test owulacyjny. I w rzeczywistości super wyglądał, co prawda kreska testowa nie była taka jak kontrolna ale w miarę ciemna, a na zdjęciu ta kreska ledwie widoczna była

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia, ja widzę drugą kreseczkę, ciesze się :* U mnie podobnie było i mój mąż widział tą kreseczkę. Ale na początku myślał, że zawsze ona tam jest i musi być nawet przy braku ciąży :P Musiałam mu tłumaczyć :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry