reklama

Staraczki 2013

reklama
Piszę bo obiecałam. Sorki, że teraz, ale dopiero wróciliśmy. Beta nie wyszła, ale kobieta, która pobierała krew powiedziała, że za wcześnie i beta może nie wyjść. Za tydzień mam powtórzyć i wtedy będą dobre wyniki. Dziewczyny, nie chodźcie na betę w dniu @, czy przed tylko tydzień po, bo wyniki oszukują. Tak mi babka powiedziała. Nie denerwuje się, bo nie mam @ ale leci śluz i to dużo. Jestem pewna, że zaciążyłam, ale dowiem się w koleją niedziele. Trzymam kciuki za Was :*:*:*

malusiolka
w tym układzie bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!!!! &&&&&
I masz rację z tą betką,że oszukuje...W pierwszej ciąży,zrobiłam jakoś 4 dni po terminie @,i nic nie wyszło, dopiero niecały tydzień później okazało się,że jednak jestem w ciąży!!! Wiadomo,to nie jest reguła,niektórym kobitkom wychodzi praktycznie od razu,ale to jest uzależnione m.in. od naszych organizmów,cyklów itp.:sorry2:

Dziękuję Kochane jesteście :* Jeszcze raz sprawdziłam teścik i on wyszedł, a beta może za wcześnie. Jestem pewna, że to musi być ciąża :P Mam objawy ciążowe więc nie wymyślam :)

lamorelka, uważam, że za wcześnie zrobiłaś betę i masz szansę na ciąże. Tak jak natkusia, KPe007, tekla i reszta z Was Kobitki Kochane. Przepraszam, ze nie wymieniłam Was, ale cały czas o Was wszystkich myślę :)

Leżę i umieram. Nospa nie działa, a brzuch boli jak na @ (nigdy nie bolał mnie wcześniej niż pierwszego dnia @), do tego leżę bez biustonosza w najpóźniejszej koszulce, bo tak bolesnych sutków w życiu nie miałam, a w gratisie dostałam tonę pryszczy na twarzy! Witajcie hormony!

reklama
Zgłupiałam :baffled::baffled:

Mój okres jest dziwny - nie ma w nim skrzepów, ale że wiem po sobie, że mam zdolność do przyglądania się swoim objawom i podkręcania się, to podchodzę do tego z dystansem (mam zdolność do autosugestii, jeśli chodzi o objawy ciążowe). Kupiłam test Pepino (znam parę przykładów, gdzie po krwawieniu okazywało się, że laska jest w ciąży, dlatego testuję z raz po miesiączce..) i wykonałam. I mam gruby cień cienia :confused:
Zrobię rano drugi - jak będzie, nawet taka słaba krecha znowu, to lecę na betę i we wtorek do gina. Ale się zdziwiłam. Pepino mi tak nigdy nie zrobił.. Tempka jeszcze mi do końca nie spadła, ale nie jest za wysoka - 36,7 'C. A może to jednak kreska testowa uwidoczniona. No zgłupiałam :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry