reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziewczyny, nie śpimy tylko staramy się o fasoleczki. Nie słyszycie jak muszki sobie bzykają? :-D:D Mam nadzieje, że szybko każda z nas zajdzie w ciąże i założymy sobie temacik "Czerwcóweczki2014" :D Nawet jak wyjdzie, że będę rodzić w Maju, to i tak chce z Wami posiedzieć, popisać i trzymać kciuki&&& :D

Lamorela bidulka, oby szybko mu przeszło. A jak Twoje skurcze? przeszły?

a ja jestem niepocieszona, czekałam na mężowego jak wróci z wyjazu co by trochę serduszek naprodukować, to dzwonił, że jakiś wielki korek na trasie i będzie dopiero przed północą, a że jutro musi wstać przed 6 więc pojdzie od razu spać :/

Mamusiola
a dokładnie na kiedy bys miała termin?

Jeżeli licząc od ostatniej miesiączki 19 maj :P Ale nie widzę się nawet żebym była majówką. Może to dziwnie zabrzmi, ale źle się tam czuje - olewana ;) A jak od owu (jeżeli była 23 sierpnia, tak jak myślę kiedy odczuwałam ból), to około 30 maj.

wiikki, przykro mi <przytul> innego dnia pokochacie się :)

lamorela, oby nie. Współczucia <przytul>

Ostatnia edycja:
Malusiolka - cudownie by było, ale boję się co dalej, bo ja mam teraz okres..

Zobaczę co pokaże test z rana, jaka będzie temperatura..

Szału dostanę z sąsiadami. Przedwczoraj impreza do rana, a o 5-6 rano na klatce płacze i kłótnie. Wczoraj też miniimpreza - usnęłam koło północy, a o 4 rano głosy zza ściany mnie obudziły. Łazi taka pinda w butach i stukocze jak jakaś kobyła: łazi od pokoju do pokoju. Po pół godzinie usnęłam. Teraz to samo. Wpierw kłótnie z wulgaryzmami, rozmowy głośne jak na włoskim targowisku, a teraz znowu słyszę jak stukocze, kobyła jedna. Nie wiem co ona? Przygotowuje się do zawodów chodziarskich czy co? Brrrrrrr :baffled:

Lamorela - daj mężowi jakiś przeciwgorączkowy lek na zbicie gorączki. Jak nie przejdzie, to zawsze możesz udać się z nim do przychodni nocnej. A jak tam Twoje podbrzusze?

reklama
Wiikki te kilka minut go nie zbawi. Jak wróci do domu od razu rzuć się na niego i na nic nie patrz. Serduszkowanie teraz najważniejsze :-):-):-):-):-D:-D:-D Moje chłopaki już chrapią a ja siedzę sobie z lapkiem w łazience i czekam aż mi lakier na pazurkach wyschnie. No i dzięki temu nadrobiłam co naskrobałyście dzisiaj:-D U mnie dzisiaj pracowicie było. Oj jak mi się chce spać. Malusiolka majowa czerwcówko w takim razie gratuluję. Kobieta najlepiej zna swoje ciało i duszę. Jak czujesz że fasolka już jest to tak jest i koniec kropka:-) A teraz słodkich snów życzę. Lecę na mojej miotle do ciepłego łóżeczka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry