reklama

Staraczki 2013

Hejka dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? :-P

U mnie jak narazie brak @, objawy nijakie, jak nic się nie zmieni po pracy kupię test i jutro rano robie, chyba że prędzej mnie zaleje (oby nie, oby nie). Starałam się czytać co u was ale już zapomniałam. Czy któraś ostatnio ujrzała II ?

Centka trzymam kciuki, odezwij się w miare możliwości :-)

Tekla dasz radę, beta na pewno będzie wysoka :-D. Trzymam kciuki &&&&
W ogóle za wszystkie trzymam kciuki &&&&&&

reklama
susel, normalnie nie wyszła :P A wyniku nie podam, bo mąż w pracy a u niego w plecaku zostało :) ciąża musi być, bo dzisiaj test robiłam i wynik jest pozytywny. Widać bardziej tą drugą kreseczkę. Wiem, że to brzmi śmiesznie, ale taka prawda. Beta nie wyszła. Kobieta mówiła, że mam przyjść po @ spodziewanej miesiączki i czekam do niedzieli. A jak wyjdzie znowu negatywny wynik, to chyba coś ze mną nie tak :D Nie no, musi wyjść. Przy poprzedniej ciąży podobnie miałam, a poza tym nie mam @ i mam różne objawy ciąży. Miałam dzisiaj ochotę na pasztecik, ale jak go spróbowałam to od razu do łazienki musiałam lecieć ;/ Nawet mój mąż mówi, że cycki są większe, sutki są inne i nawet brzuch się zmienił ;)

mamaTomeczka, na pewno u Ciebie fasoleczka jest :D Trzymam kciuki &&&&&& :*

tekla, trzymam mocno &&&&&& za betkę :*:*

susel, tak samo u lamorelki testy wychodzą, a beta nie.. pewnie za wcześnie jak u mnie. Dzisiaj mam 29 dzień cyklu.

centka :*:*

Mimimoo, pamiętamy babeczko :D kciuki trzymam za testowanie i za pozytywny wyniczek :* Ja widziałam II i jestem pewna, że to jest to ^^

A dla pocieszenia kupiłam sobie wczoraj buciki i torebeczkę :D

Ostatnia edycja:
Mimimoo ja Cie pamietam! Twoj wykres nadal pieknie w gorze i juz 14dpo wiec ja to bym pewnie dzis testowala ale w takim razie &&&& za jutro!
lamorela no to super! :-) te forumowe kciuki magiczne sa ;-)

malusiolka no po prostu nie chce mi sie wierzyc ze sikacze wychodza a beta nie! wrzuc nam test, zebym sie mogla utwierdzic w moim przekonaniu ;-) podaj wyniki bety wieczorkiem bo az jestem ciekawa,czy faktycznie nic tam nie znalezli!

hej dziewczyny
ja wpadam się przywitać i pożegnać bo jak już pisałam jadę dziś do taty na tydzień :)
no i będę za Was cały czas trzymać kciuki ,a zafasolkowanym gratuluję bo nawet nie doczytam kto i co bo nie zdążę , za mną weekend udany bo byliśmy w wesołym miasteczku i na jarmarku i w niedzielę nad wodą, był grill , łowienie ryb i spacerki tylko ,że trochę wiało ,ale co tam no ,a dziś jak pojadę do taty to będziemy pichcić mój tato gotuje wyobraźcie sobie sam obiady dlatego w tym tygodniu go trochę wyręczę i posprzątam tam u niego także przede mną pracowity tydzień ,a Wam życzę owocnych staranek i II :D trzymajcie za mnie kciuki bo jak wrócę to będą dni płodne prawdopodobnie ;)

Witam poniedziałkowo :-) ja już małego odprawiłam do szkoły i teraz musze dom ogarnąć po weekendzie. Mieliśmy tylu gości, że trudno ogarnąć to wszystko było. Wczoraj po obiedzie to się śmiałam, że jestem zmywarką na pełnym etacie :-D tyle naczyń do mycia że szok.

Niestety nie dam rady nadrobić tego co pisałyście wcześniej :-(

susel serduszkowo było :tak: mam nadzieję, że w końcu coś z tego wyjdzie :tak: ilu dniowe masz cykle?
musiolka trzymam &&& aby to była fasolka :tak:

tekla dawaj szybko znak jak odbierzesz wyniki :tak: trzymamy &&&

Malusiolka, ale ja nie wstawiałam fotki z testem hihi. Tyle tu kobitek wstawia że można już się pomylić :-p, ale to nic, może uda mi się z telefonu to wstawie, chociaż ja uważam że test jest nie ważny bo ta druga kreska wyszła po dłuższym czasie niż powinna.

Malusiolka jak testy wychodzą tzn że jest ciąża i już. Trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo :)

Po weekendowym lenistwie pora na bolesny powrót do biurowej rzeczywistości- byle do piątku :P
W tym cyklu zaczełam mierzyć temperaturę i prowadzić ciut dokładniejsze obserwacje i zastanawiam się nad tym jak poprawić jakość śluzu, bo u mnie po pigułach strasznie z tym kiepsko. Więc bardzo ładnie proszę szanowne koleżanki o korepetycje w temacie :;-)

Malusiolka - Gratuluję fasoleczki i trzymam &&&&&&& żeby wszystko było dobrze :)

Karotka, Lamorela, Mimimoo, MamaTomeczka- &&&&&&&&&

Tekla- zaciskam kciukasy za Twoją betę!!!

ewka listy ostatnio nie bylo i sie pogubilam, kiedy u Ciebie termin @? moje cykle sa nieregularne, ale najczesciej te sensowne to 27dni. chociaz teraz jezeli owu byla przedwczoraj tak jak mi wydaje to pewnie sie strasznie przedluzy. a naczyn to ja strasznie nie lubie!
Mimimoo to bylo kilka dni temu. tak? wrzuc, moze akurat dojrzymy ;-)
Abezela polecam wiesiolek, jest fantastyczny! u mnie w tym cyklu spowodowal jakies 12 dni sluzu plodnego!! :szok: a takiego rozciagliwego jak w tym to tez u siebie wczesniej nie poznalam!

reklama
Witajcie :-)
Susel nie testuję bo coś dziewczyny słabo chyba zaciskały &&&&&& Tempka spadła o całe 2 stopnie:-( więc chyba nie ma sensu. Miałam w planie dzisiaj z porannego szczocha ale jak zmierzyłam temperaturę to przecież już raczej wiadomo co się zbliża. Jeczsze tylko 3 dni i albo krew mnie zaleje albo mój mąż "zaleje robaka" ze szczęścia%%%%%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry