reklama

Staraczki 2013

Malusiolka z tego, co wiem, to śniadanie nie zmieni wyniku bety. Jak zapytałam bw laboratorium czy muszę być na czczo to Pani powiedziała, że po śniadaniu też będę w ciąży jak coś więc nie muszę:) A jak z piciem? Jeśli nachlałaś się za dwóch to może to rozcieńczyło krew? :)

reklama
Malusiolka analizując twoje objawy i mając na uwadze pozytywny test ciążowy z moczu, myślę że babka z lab miała rację i na betę z krwi troszkę wcześnie. A co do śniadanka to raczej nie ma wpływu ma poziom bety. Za kilka dni beta pewnie już będzie pozytywna :) Trzymam &&&&&&&&&&&&

Malusiolka mi się wydaje, że picie i jedzenie po części ma jakis wpływ, zwłaszcza jak poziom bety na początku jest niski bo faktycznie może rozrzedzić krew.

Tekla &&&& nie puszczamy

Cyntia co u Ciebie, powtórzylaś test?

lamorela super z ta tempką, chyba coś się święci :)

A ja gotuje marcheweczkę do słoiczków dla mojego szkraba. Pogoda się psuje, ma padać :/

Malusiolka nie moge sobie wyobrazic zeby Ci taka piekna krecha wyszla (mimo rozmazanego zdjecia widac ja wyraznie),a ciazy nie ma. ja obstawiam pomylke w laboratorium bo nie widze innej mozliwosci.

mamaTomeczka spadek nie az taki duzy a poza tym teraz mierzysz tempke duzo wczesniej z tego co widze, wiec sie nie martw. juz 14dpo, wiec moze poczekaj do jutra i jak nie spadnie ponizej kreski to siknij sobie ;-)

Abezela przyjmuje sie do owu, chociaz ja z reguly szybciej przestaje bo nie jestem pewna kiedy owu jest.

Mimimoo a masz BB aplikacje? jak masz to prosta sprawa, jak wejdziesz na nasz watek to tam w prawym gornym rogu jest taki plusik, jak nacisniesz to pojawi Ci sie miejsce do wpisania wiadomosci i tam w czesci z wiadomoscia tez jest plusik. jak na niego nacisniesz to mozesz dodac zdjecie.

Jakoś jestem nastawiona, że ujrzę negatywny wynik, a mimo to tak cholernie boję się rozczarowania jak będzie negatywny :-(

Malusiolka
a u Ciebie krecha jak nic!!!!!!!!! może faktycznie za dużo wcześniej piłaś i krew rozrzedzona była!!! &&&&&&

Malusiolka - potrzeba silniejsza:) nie martw się, krecha jest mega widoczna, a jak z betą miałaś w poprzedniej ciąży tak samo to pewnie później wyjdzie :) &&&&&&&

Tekla - &&&&&&&&&&&&&&& za wyniki, daj od razu znać:)

Susel - a gdzie mogę znaleźć mobilną wersję BB?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry